Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palaz, reconfirmat în funcția de președinte al PMP Constanța

ro

11 Oct, 2021 00:00 3272 Marime text
  • La conferința de alegeri a PMP Constanța au participat președintele partidului, Cristian Diaconescu, vicepreședinții Ioana Constantin și Cătălin Cristache și de secretarul general adjunct Romulus Iaru



Președintele PMP, Cristian Diaconescu a fost prezent la Constanța, la conferința de alegeri a PMP Constanța, alături de vicepreședinții Ioana Constantin și Cătălin Cristache și de secretarul general adjunct Romulus Iaru.


Liderul local și consilierul județean Claudiu Palaz a fost reconfirmat în funcția de președinte al PMP Constanța pentru următorii patru ani.


Conferința de alegeri s-a desfășurat în condiții stricte și cu o prezență scăzută.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:


 

ZIUA-n amiaza mare Claudiu Iorga Palaz (PMP) - „În perioada când am fost prefect, a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea”

ZIUA LIVE. Cristian Diaconescu, președinte PMP „Constanța este centru strategic în regiune. Pe aici se intră. Trebuia ridicată la cer. O bază militară și un steag american, nu ajung. Nu o poți lăsa așa”
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii