Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ovidiu Brailoiu, despre salariile „imbecil de mici" ale subordonatilor

ro

04 Mar, 2010 03:58 1929 Marime text
eforie_primarie.jpgEdilul oraşului Eforie şi-a exprimat nemulţumirea în legătură cu diminuarea salariilor angajaţilor din administraţia locală.

Primarul Ovidiu Brăiloiu a precizat că salariaţii din administraţia locală sunt slab motivaţi financiar, mai ales de când guvernanţii au decis eliminarea sporurilor salariale care completau remuneraţiile, în general, destul de mici. „Problema cea mai mare o reprezintă plata celor care lucrează aici. Un om de la Juridic are 540 lei pe lună", a precizat primarul în cadrul conferinţei de lansare a unui proiect finanţat din fonduri europene. „Atâta timp cât vorbim de salarii nesimţite, trebuie să vorbim şi despre salarii imbecil de mici", a adăugat Ovidiu Brăiloiu. Primarul din Eforie a arătat că este important ca angajaţii primăriei să fie bine motivaţi financiar pentru a continua să muncească în administraţie. El a adăugat că deja câţiva angajaţi au demisionat de la primărie, întrucât aveau domiciliul în Constanţa şi nu mai puteau să-şi permită să facă naveta la Eforie. Primarul oraşului Eforie a subliniat că ar vrea să extindă Departamentul de Afaceri Europene, care se ocupă cu întocmirea proiectelor pentru accesarea banilor europeni, dar că legea nu permite acest lucru. „Abia dacă îţi pleacă şapte, ai voie să angajezi un om", a spus Ovidiu Brăiloiu, adăugând că trebuie găsite soluţii pentru ca lucrătorii din administraţia locală să aibă nişte salarii decente.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ion 24 May, 2010 23:48 Alegerile din 2008 au fost un inceput in fraudele electorale facute de pdl. Daca candidatul Chiru nu cumpara voturile cu 100-500 lei diferenta era f mare. Asa a fost de 6 procente. In Eforie mai sunt si oameni cinstiti nu numai ciolanari marca pdl-chiru.
  • clopotaru 04 Mar, 2010 14:10 De ce nu le da Brailoiu salariile din banii lui? ca doar are de unde, are firme....o sa ramana singurel prin cocioaba aia de primarie, doar cativa pupincuristi sa mai ramana cu el. Mai bine si-ar face griji cu dosarul "Frauda" din 2008, unde a furat alegerile pe fata...