Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizația municipală a PNL Constanța „Primarul Făgădău tratează constănțenii cu dispreț, aroganță și incompetență”

ro

22 May, 2018 00:00 1659 Marime text
Organizaţia municipală Constanţa a Partidului Naţional Liberal atrage atenția asupra modului insultător prin care primarul Decebal Făgădău și administrația pe care „teoretic” o conduce îi tratează pe cetățenii municipiului Constanța. Atitudinea de dispreţ şi indolenţă a primarului Constanţei se propagă clar și în rândul subordonaților din aparatul administrativ.

Organizația municipală a PNL Constanța a solicitat primarului municipiului Constanța, la data de 17 aprilie a.c., în baza legii privind liberul acces la informaţiile de interes public, să comunice în scris care sunt atribuţiile expres delegate fiecăruia dintre cei doi viceprimari - Costin Răsăuţeanu și Dumitru Babu - precum şi dispoziţiile de primar prin care acestea le-au fost delegate. Mai mult decât atât, PNL Constanța a cerut și rapoartele anuale de activitate ale celor doi viceprimari ai Constanţei, rapoarte pe care erau obligaţi să le prezinte public de prevederile exprese ale legii privind administraţia publică locală.
 
Prin acelaşi document liberalii îi cer primarului Decebal Făgădău să le pună la dispoziţie cele două rapoarte anuale privind starea economică, socială şi de mediu a municipiului Constanţa, rapoarte anuale care ar fi trebuit publicate până la data de 31 martie a fiecărui an de mandat.
 
„Observăm că municipiul Constanța este, în continuare, blocat și prost gestionat. Primarul Decebal Făgădău nu reușește să organizeze un aparat administrativ eficient care să deservească constănţenii și eșuează să creeze şi să implementeze o strategie de administrare eficientă şi dezvoltare armonioasă. În schimb, același primar are grijă să fie unicul iniţiator al tuturor proiectelor de hotărâri introduse pe agenda Consiliului Local Municipal. De asemenea, municipiul Constanța este subdezvoltat, lucru vizibil în fiecare zi. Sub directa oblăduire a fostului viceprimar al lui Radu Mazăre, Constanța a ajuns un oraş izolat, prost administrat, abuzat urbanistic, din ce în ce mai nociv sănătăţii prin aglomerarea de betoane, noxe şi restrângerea galopantă a spaţiului verde, un oraş fără nicio perspectivă de dezvoltare economică, care nu poate oferi condiţii de câştig şi de trai mai bune pentru cetăţenii săi”, susţin liberalii constănţeni prin intermediul unui comunicat de presă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii