Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noaptea apar sensurile giratorii

ro

13 Sep, 2011 01:00 2898 Marime text

sens_gir.jpgChiar dacă în planurile de lucru ale SCIL Confort Urban SRL amenajarea unui sens giratoriu în zona intersecţiei străzii Ştefăniţă Vodă cu bulevardul Aurel Vlaicu era programată pentru anul viitor, datorită investiţiei celor de la Maritimo Center, care deschid mallul la finele lunii octombrie, planurile s-au schimbat, parţial. Aproape de această zonă a fost amenajat un sens giratoriu în zona celei de-a doua ieşiri de la Maritimo Center pe partea cu strada Ştefăniţă Vodă

Astfel, în cursul nopţii trecute, între orele 21.00 şi 5.00, traficul pe bulevardul Aurel Vlaicu a fost restricţionat pentru realizarea unui sens giratoriu la această intersecţie, investiţie a celor care realizează mallul. Săptămâna trecută, traficul în această zonă a mai fost oprit, tot în cursul unei nopţi, pentru a se realiza un alt sens giratoriu, în dreptul viitoarei intrări la mall. „Investiţia este privată. Ceea ce noi vom mai face până la sfârşitul anului este sensul giratoriu din zona intrării pe podul IPMC", ne-a declarat directorul SCIL Confort Urban SRL, Viorel Farcaş.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Eu! 14 Sep, 2011 08:06 Da, sunt cateva intersectii ,,strategice', dar atata timp cat nu apare niciun mall in zona respectiva, autoritatile se pare ca nu misca nimic! Si cand te gandesti ca dureaza cam 6 ore realizarea efectiva a lucrarii ... iar autorizatia o poate lua oricine, pentru orice parcare ...
  • vasile 13 Sep, 2011 12:11 Poate ca ar fi fost necesar un senes giratoriu la interesectia B-dul A.Vlaicu cu str.Dispensarului, acolo unde au murit pietonii pe marcajul pietonal, si nu putini. Chiar ar fi util pentru pietoni dar si pentru participantii la trafic.
  • Nic Marian 13 Sep, 2011 08:42 Sensul giratoriu nu este amplasat la intersectia strazii Stefanita Voda cu b-dul Aurel Vlaicu ci la iesirea din parcarea Mall-ului! Sa le fie rusine autoritatilor ca nu sunt in stare sa realizeze un sens giratoriu acolo unde este cu adevarat nevoie (intersectia amintita anterior, intersectia de la baza podului APMC etc) dar accepta sa se amplaseze 2 (doua) giratorii de limitare la iesirea dintr-o parcare la o distanta de 100 m !!!