Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Şandru, candidatul PP-DD în Colegiul 6 „Sunt pregătit să vă reprezint interesele în Camera Deputaţilor" (galerie foto)

ro

17 Nov, 2012 01:20 3000 Marime text

ppdd_sandru_nicolae.jpgPP-DD Constanţa şi-a lansat, ieri după-amiază, la Club SNC, candidatul la un mandat de deputat în Colegiul 6, Nicolae Şandru.

La eveniment au participat aproximativ 200 de membri şi simpatizanţi din Colegiul 6, anume din localităţile Cumpăna, Agigea, Eforie şi Techirghiol. În contextul lansării, aspirantul la mandatul de parlamentar a declarat că este convins că va reprezenta cu succes interesele alegătorilor săi în Parlament: „Sunt pregătit să vă reprezint interesele în Camera Deputaţilor. Îmi asum responsabilitatea de a candida în Colegiul 6. Când mergeţi în cabina de vot, pe poziţia 4, atât pentru Camera Deputaţilor, cât şi pentru Senat, veţi găsi PP-DD. Dorim sau nu dorim schimbarea?!?", a întrebat, retoric, Nicolae Şandru.

Candidatul PP-DD în Colegiul 6 la alegerile generale din 9 decembrie a criticat Guvernul Ponta pentru că nu ar fi creionat, până la acest moment, un buget pentru 2013: „La ora asta nu avem un proiect de buget pentru 2013. Riscăm să ne trezim în recesiune". Şandru i-a anunţat pe cei care au luat parte la eveniment că va fi prezent la fiecare acţiune de înmânare a carnetelor de membru PP-DD, demers demarat recent de partidul său.

În cadrul lansării au fost prezenţi şi liderul PP-DD Constanţa, Gheorghe Slabu, candidat în Colegiul 9 Camera Deputaţilor, Ion Radu, secretarul executiv al Organizaţiei Judeţene, dar şi Dede Perodin, actual consilier în Consiliul Local Constanţa şi lider interimar al Organizaţiei Municipale a PP-DD.

Nicolae Şandru va avea o nouă astfel de întâlnire cu alegătorii din colegiul său pe data de 24 noiembrie, la ora 11.00, tot la Club SNC. De menţionat este că, potrivit spuselor lui Gheorghe Slabu, liderul central al PP-DD, Dan Diaconescu, va veni la Constanţa în următoarele două săptămâni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii