Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Negoi - USR „Aeroportul de la Mihail Kogălniceanu funcționează cu două zboruri. Nu putem vorbi decât despre amatorism!“ (document)

ro

06 Jan, 2020 00:00 3772 Marime text

Preşedintele USR Constanţa, Remus Negoi, afirmă că în decembrie 2019 a trimis o solicitare către administraţia Aeroportului Mihail Kogălniceanu, prin care solicita informaţii privitoare la cererile pe care le-au făcut către companii aeriene pentru a opera pe aeroportul din judeţul Constanţa.

Răspunsul a fost primit în ultima zi din 2019 (vezi secţiunea Documente) şi a fost unul sec, fără a avea nici măcar o vagă intenţie de “a ne transmite măcar informaţii de bază – de exemplu, cu câte companii aeriene au avut contacte şi de ce nu s-au materializat negocierile”, susţine Negoi.

“În condiţiile în care aeroportul unuia dintre cele mai importante oraşe ale ţării, Constanţa, funcţionează cu două zboruri (Istanbul şi Londra Luton), ne mai mirăm de ce nu vor să spună mai multe? De fapt, ce ar putea spune? Că indolenţa şi opacitatea lor au făcut dintr-un aeroport internaţional, care ar putea avea zeci de zboruri, un aeroport comparabil cu al unui sătuc dintr-o ţară europeană? Sau cu un aeroport de jucărie? Atâta timp cât nu există o viziune integrată pentru aeroport (noi linii aeriene spre destinaţii din ţară sau străinătate, protocoale cu tur-operatori, conexiuni de transport la şi de la aeroport), nu putem vorbi decât despre amatorism”, conchide preşedintele USR Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 06 Jan, 2020 11:29 Este incalificabila activitatea acestui aeroport. Sa nu ai o legatura cu Atena sau alte capitale. Stau si se bat de musca peste 200 de salariati iar noi sintem obligati sa sa facem 4 ore cu autocarul pina la Otopeni. Sa nu aduci turisti cu avionul din Europa sau alte locuri pe litoral? Ori e incompetenta sau e sabotaj bine gindit.Este intolerabil ce se intimpla de ani de zile cu acest aeroport. Cine aproba miliardele pentru a se intretine nefunctionarea aeroportului. Se intimpla aceleasi ciudatenii ca si la repararea cazinoului. Cine sint aia care se opun si de ce?