Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Constanța este nevoie de mai multe terenuri de sport și locuri de joacă. Ce propun consilierii USR?

ro

12 Feb, 2024 13:09 668 Marime text
Președintele USR Constanța, deputatul Stelian Ion spune că alături de colegii săi din USR, au identificat mai multe zone și terenuri ce pot fi redate comunității în acest scop.
 
Un exemplu este pe strada Bradului, din cartierul Palas, unde se află două clădiri dezafectate și vechi de aproximativ 100 de ani în care au funcționat Grădinița nr. 31 (mutată acum într-o clădire reabilitată) și o sală de sport.
 
„Ne dorim ca în locul clădirilor respective să fie amenajată o grădină publică care să cuprindă un loc de joacă și terenuri de sport. De aceea, încă din 2022 am propus realizarea studiilor de fezabilitate. Deși proiectul a fost aprobat, din păcate, așa cum s-a întâmplat și cu alte proiecte propuse de USR, primarul Vergil Chițac a ales să-l ignore.
 
Am revenit cu proiectul, acesta fiind propus pentru includerea în bugetul pe 2024. Rămâne de văzut dacă primarul și consilierii coaliției PNL-PSD vor vota în interesul constănțenilor din cartierul Palas sau dacă au alte planuri cu terenurile respective, așa cum au demonstrat în repetate rânduri”, susține Stelian Ion.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii