Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:14 21 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modul de implicare al parlamentarilor în teritoriu, dar şi înfiinţarea unui nou departament - pe agenda PSD

ro

28 Aug, 2017 00:00 1000 Marime text
În PSD se va înfiinţa un departament de gestiune a carierei, care va avea ca obiectiv o evidenţă cantitativă, dar şi calitativă a social-democraţilor, urmând ca şeful acestuia să fie stabilit în reuniunea Comitetului Executiv Naţional, de la sfârşitul săptămânii viitoare. Anunţul a fost făcut la Neptun, de preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Social-democraţii vor mai discuta despre un program de acţiuni politice şi organizatorice pentru perioada toamnă - finalul anului, precum şi despre un program de comunicare „coerent“ al organizaţiilor judeţene. 

Nu în ultimul rând, viitorul CExN va dezbate modul în care parlamentarii se implică în activitatea organizaţiei judeţene, precum şi modul în care poate fi îmbunătăţită colaborarea politică la nivel judeţean între organizaţiile PSD şi organizaţiile ALDE. 

La reuniunea CExN au fost prezenţi şi premierul Mihai Tudose, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, secretarul general al PSD, Marian Neacşu, şi preşedintele Consiliului Naţional al partidului, Mihai Fifor.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii