Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Banias „Daca situatia o impune, vom schimba prefectul"

ro

29 Sep, 2009 02:27 1472 Marime text

cap_4.jpgImediat după anunţul privind demiterea de către premierul Emil Boc a ministrului de Interne, Dan Nica, l-am contactat telefonic pe senatorul Mircea Banias, şeful organizaţiei judeţene a PD-L Constanţa.

Potrivit unor surse din PSD, miniştrii PSD pregăteau pentru şedinţa de aseară a Consiliului Executiv al partidului o demisie în bloc, o ieşire a partidului de la guvernare. Dacă situaţia s-ar pune în practică, harta împărţirii funcţiilor la nivelul fiecărui judeţ ar căpăta o cu totul altă formă. Contactat telefonic, liderul judeţean al democrat-liberalilor, Mircea Banias, a catalogat situaţia drept una caracteristică democraţiei: „Au anunţat că îşi vor da demisia, dar nu şi-au dat-o, vom vedea ce se va întâmpla".

liviu_brailoiu_mircea_banias_07.jpgÎn actualul context, dacă scenariul s-ar adeveri, inclusiv prefectul ar putea fi schimbat. Întrebat dacă vor întreprinde vreun demers în acest sens, liderul pedelist nu a dat niciun răspuns pozitiv, dar nici vreunul negativ: „Eee, mai este până atunci. Dacă situaţia o impune, vom schimba prefectul", a conchis Banias.

Cât despre atitudinea prefectului Liviu Tit Brăiloiu la momentul în care l-am întrebat dacă se aşteaptă să fie demis, acesta ne-a declarat degajat că va accepta revocarea sa, în cazul în care se va impune, cu zâmbetul pe buze. „Mă voi supune hotărârii, nu aş avea ce face. Eu, personal, nu sunt de acord cu ruperea coaliţiei, eu militez pentru stabilitate, ca de obicei", a susţinut prefectul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii