Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Lupu (PNL) “Cursă Viena-Constanța de pe aeroportul de la Mihail Kogălniceanu, ne oferă avantaje și în fața vecinilor din Bulgaria”

ro

07 May, 2020 00:00 3658 Marime text
Wizz Air a anunțat că va opera din luna iulie, pe aeroportul de la Mihai Kogălniceanu o cursă prin care Viena se va conecta cu județul Constanța. Cursa va avea loc în zilele de luni şi vineri, din 3 iulie, iar preţul biletelor porneşte de la 19,99 euro.

Liberalul Mihai Lupu susține că această cursă reprezintă o oportunitate fantastică pentru turismul nostru de a atrage austriecii în căutarea unor plaje însorite.
“Spre deosebire de alte zone turistice din această parte a Europei, noi avem avantajul unui zbor direct, scurt și a unei distanțe relativ mici de la aeroport până la malul mării. Acest lucru ne plasează în fața Greciei, care chiar dacă are plaje mult mai multe decât noi, pentru a ajunge pe orice insulă, este nevoie, în general, de escală, lucru deloc de dorit, în contextul în care, din cauza acestei epidemii, oamenii vor dori să limiteze cât mai mult statul în aeroporturi. Noua cursă Viena-Constanța ne oferă avantaje și în fața vecinilor din Bulgaria. Să ajungi de la Viena la Balcic e mult mai complicat decât să ajungi din Viena la Mamaia. Acum e de datoria noastră să
transformăm litoralul în atracție pentru vienezi.

Avem nevoie de gândire integrată, de servicii conexe - de pachete atractive și de servicii la cele mai înalte standard”, afirmă liberalul, care se pregătește să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, instituție care deține 20% din acțiunile aeroportului de la Mihail Kogălniceanu.
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 07 May, 2020 09:06 Pe cind reluarea curselor Constanta-Atena?