Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:21 03 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Lupu (PNL) “Constanța dispune de oportunități pe care conducătorii județului nu le-au accesat pentru atragerea de investitori”

ro

22 May, 2020 00:00 2026 Marime text
  • Sunt 20 de ani în care autoritățile locale s-au arătat neputincioase și dezinteresate în a dezvolta o zonă industrială accesibilă pentru investitori.
  • În doar 20 de luni, județul Constanța poate ajunge unul dintre cei mai importanți poli de dezvoltare a României. 
 
În doar 20 de luni, județul Constanța poate ajunge unul dintre cei mai importanți poli de dezvoltare a României, susține fostul deputat PNL, Mihai Lupu, propunerea PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

“Sunt 20 de ani în care autoritățile locale s-au arătat neputincioase, leneșe și dezinteresate în a dezvolta o zonă industrială accesibilă pentru investitori. Județul Constanța dispune de atuuri puternice, oportunități pe care conducătorii județului nu le-au accesat în niciun fel pentru atragerea de investitori în vederea înființării de parcuri industriale. De ce este atât de important să avem aceste parcuri industriale?

Aceste parcuri au atras companii uriașe, cu investiții de miliarde de euro. Eu spun că noi, constănțenii, din păcate, nu am simțit beneficiile pe care le generează parcurile industriale, în condițiile în care poziționarea geo-strategică ne favorizează, în raport cu celelalte județe. Anul trecut, totalul spațiilor industriale și logistice din România a ajuns la peste 4 milioane de metri pătrați. Oamenii din București și din împrejurimi, din  Tmișoara, Ploiești, Cluj Napoca sau Brașov știu despre ce este vorba. Mii, zeci de mii lucrează în astfel de locuri. Ei și familiile acestora o duc mai bine. Iar în jurul parcurilor industriale se dezvoltă multe alte proiecte și afaceri conexe. Sunt locuri de muncă semnificative pe care le putem genera pentru constănțeni”, susține liberalul constănțean.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii