Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:09 22 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj dur al fostului ministru al Justiției, Stelian Ion de Ziua Națională – „ România, poate nu vei scăpa definitiv de lichele și infractori, dar ai alături de tine o armată de oameni onești”!

ro

02 Dec, 2021 00:00 2021 Marime text
  • De Ziua Națională, fostul ministru al Justiției, Stelian Ion, a atacat PNL și i-a acuzat că prin alianța cu PSD, liberalii au deturnat votul românilor
  • „Am început anul 2021 încrezători că vom onora voturile și încrederea a milioane de români. În câteva luni, de la cel mai înalt nivel al statului, votul românilor a fost deturnat către PSD, inamicul pe față al justiției independente și apărătorul hoției și al rețelelor de corupție”
 

Fostul ministru al Justiției, Stelian Ion, atacă PNL de Ziua Națională și acuză că prin alianța cu PSD, liberalii au deturnat votul românilor.
 
Ion promite însă că interesele românilor vor fi apărate de USR.
 
„La mulți ani, România!
Poate nu vei scăpa niciodată definitiv de lichele și infractori, dar ai alături de tine o armată de oameni harnici și onești, oameni care duc greul fiecărei zile pe umerii lor. Sunt poate prea tăcuți și cu prea mult bun simț, dar nu sunt deloc puțini.

Dar rolul lor este esențial: când cei mai mulți dintre ei se vor activa civic sau politic și vor găsi un numitor comun, lucrurile se vor îmbunătăți semnificativ, viața românilor va semăna mai puțin cu un carusel plin de pericole.

Îmi doresc să nu ne resemnăm, să nu renunțăm. Din contră, să ne pregătim pentru o nouă bătălie pentru apărarea legii, justiției, pentru respecatrea regulilor unui stat de drept și împotriva celor care se pregătesc de hoții”, a spus fostul ministru al Justiției, deputatul USR Stelian Ion.
 
De Ziua Națională, deputatul a făcut un bilanț: „am început anul 2021 încrezători că vom onora voturile și încrederea a milioane de români. În câteva luni, de la cel mai înalt nivel al statului, votul românilor a fost deturnat către PSD, inamicul pe față al justiției independente și apărătorul hoției și al rețelelor de corupție.

Știu că sunteți dezamăgiți, vă simțiți pe bună dreptate păcăliți și trădați.


Suntem împreună în această bătălie. Avem mevoie să fim uniți, pentru că nu va fi ușor să ținem piept celor care abuzează de votul nostru și care nu-și pot respecta promisiunile și cuvântul dat.

Fiți puternici! La mulți ani, români!”, a mai spus Stelian Ion.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Stelian Ion, vicepreședinte USR - „PSD și PNL lovesc mișelește în asociațiile pentru protecția mediului care se luptă de ani de zile cu mafia lemnului"


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii