Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion, vicepreședinte USR - „PSD și PNL lovesc mișelește în asociațiile pentru protecția mediului care se luptă de ani de zile cu mafia lemnului"

ro

30 Nov, 2021 00:00 2626 Marime text


⦁ Fostul ministru al Justiției, deputatul USR de la Constanța Stelian Ion spune că profitând de contextul crizei generate de creșterea prețului energiei electrice, PSD și PNL și-au dat mâna pentru a da verdicte în Parlament și a găsi țapi ispășitori pentru această criză în numele unei comisii de anchetă
⦁ În opinia lui Stelian Ion „pentru PSD și PNL justiția reală, din sala de judecată, nu face doi bani, pentru ei contează doar concluziile trase șmecherește în comisii de anchetă politice"


Fostul ministru al Justiției, deputatul USR de la Constanța Stelian Ion spune că profitând de contextul crizei generate de creșterea prețului energiei electrice, PSD și PNL și-au dat mâna pentru a da verdicte în Parlament și a găsi țapi ispășitori pentru această criză în numele unei comisii de anchetă.

„PSD a insistat, la începutul toamnei, să fie constituită o comisie de anchetă privind creșterea prețurilor la energie și gaze naturale.
Inițial, PNL a anunțat că va vota împotrivă, dar pentru că PSD i-a ajutat la acel moment la blocarea moțiunii de cenzură a USR, liberalii recunoscători s-au răzgândit și i-au sprijinit pe pesediști pentru constituirea comisiei de anchetă.

Acestea sunt faptele. Din 9 septembrie 2021, PSD și PNL și-au dat mâna pentru o nouă mascaradă în parlament sub forma unei comisii de anchetă privind energia.  

Acum, monstruoasa coaliție dă verdicte și stabilește vinovați înainte chiar ca aceștia să fie audiați. O invitație la audieri adresată asociației de mediu Agent Green susține că reprezentanții acesteia trebuie să dea explicații în legătură cu, citez: „principalele obiective investiționale a căror realizare a fost blocată ca urmare a demersurilor derulate de Asociația Agent Green”, afirmă deputatul USR.

Cum titulatura exactă a Comisii parlamentare de anchetă este cea de „stabilire a cauzelor creșterii substanțiale a prețurilor gazelor naturale și energiei electrice devine cu atât mai evidentă intenția PSD și PNL de a le pune în cârcă asociațiilor pentru protecția mediului „blocarea” unor investiții care, se subînțelege, ar fi dus în mintea bolnavă a unor peneliști și pesediști la creșterea prețurilor la energie electrică și la gaze naturale", mai adaugă Stelian Ion.

În opinia fostului ministru al Justiției „pentru PSD și PNL justiția reală, din sala de judecată, nu face doi bani, pentru ei contează doar concluziile trase șmecherește în comisii de anchetă politice.

Lupta cu mafia care vrea să distrugă viitorul copiilor noștri doar pentru a-și umple buzunarele va fi și mai dură, dar va continua cu toată forța".

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

ZIUA LIVE. Stelian Ion, fostul ministru al Justiției -„Nu am simțit mare susținere din partea președintelui Iohannis”



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii