Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Gălbinaşu, susţinut de Ludovic Orban pentru Primăria Corbu

ro

14 May, 2012 01:38 2885 Marime text

Galbinasu_-_Corbu_Marian_Galbinasu.jpgMarian Gălbinaşu, candidatul liberal la Primăria Corbu, şi-a început vineri, oficial, campania electorală pentru un nou mandat.

Alături de el au fost deputatul Ludovic Orban şi preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir. În contextul evenimentului, aspirantul la mandatul de primar a discutat cu cetăţenii din Corbu, a vizitat Şcoala „Gheorghe Lazăr" şi Grădiniţa „101 dalmaţieni" şi a făcut un popas la terenul de sport din localitate, acoperit cu balon presostatic. Cu această ocazie, candidatul PNL la mandatul de şef al administraţiei publice locale din comuna Corbu a declarat: „Am vizitat astăzi, alături de mai mulţi locuitori ai comunei, o serie de obiective pe care Primăria Corbu le-a realizat în perioada 2008 - 2012 şi le-am explicat oamenilor că numai împreună putem realiza mai multe, pentru că îmi pasă de comună".

Evenimentul a reunit peste 100 de oameni, printre care se numără membri ai Organizaţiei PNL Corbu, dar şi vicepreşedinţii PNL Constanţa, consilierii locali Constantin Matei şi Ovidiu Cupşa, precum şi consilierul judeţean Ovidiu Silaghi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii