Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ludovic Orban Forța Dreptei are filiale în 19 judeţe din România și în diaspora

ro

04 May, 2022 21:17 3442 Marime text
foto: Facebook.com/ Ludovic Orban

Deputatul Ludovic Orban informează miercuri că partidul Forţa Dreptei a fost oficial înscris în registrul partidelor politice din data de 16 martie și are filiale în 19 judeţe din România, în patru sectoare din București și în diaspora. 
 

„Forţa Dreptei a fost înscrisă oficial în registrul partidelor politice în data de 16 martie 2022. Avem mai puţin de două luni de existenţă ca formaţiune politică cu acte în regulă. În acest scurt interval de timp ne-am mişcat foarte repede.

Am constituit filiale în 19 judeţe, în patru sectoare ale municipiului Bucureşti şi în Diaspora. Obiectivul stabilit este ca până în data de 1 iunie să înfiinţam filiale în toate judeţele şi în toate sectoarele municipiului Bucureşti. Am început construcţia de organizaţii locale şi, până astăzi, avem formate grupuri de iniţiativă locale în peste 250 de localităţi” a scris Ludovic Orban pe pagina personală de Facebook.


El a precizat că obiectivul stabilit pentru anul 2022 este acela de constituire de organizaţii locale în minim 1.500 de localităţi, adăugând că a fost aprobată înscrierea înscrierea în Forţa Dreptei a peste 2.500 de membri. 

Ludovic Orban mai spune că, la nivel parlamentar, membrii partidului au iniţiat o serie de proiecte legislative importante, menţionând proiectul de reducere a preţului la pompă al carburanţilor prin reducerea accizelor şi a TVA, iniţiativa legislativă de reducere a facturilor la energie electrică şi gaz prin anularea accizei, a bonusului de cogenerare și a costului pentru certificatele verzi şi prin reducerea TVA la 5%.

Deputatul a adăugat pe lista proiectelor legislative importante și cel de introducere a sistemului de susţinere a firmelor şi angajaţilor cunoscut sub numele de Kurzarbeit, proiectul de creştere a pensiilor prin luarea în calcul a întregii perioade în care oamenii au lucrat în grupa 1 sau 2 de muncă şi a altor venituri obţinute pentru care s-au plătit contribuţii.

De asemenea, a fost menționat proiectul prin care s-a redus, de la 18 la 16 ani, vârsta de la care tinerii pot înfiinţa firme sau persoane fizice autorizate, proiectul de lege privind plata concediilor medicale și iniţiativa de transfer către autorităţile locale a activelor deţinute şi neutilizate de companiile de stat.

Potrivit postării, deputatul afirmă că a fost demarată formarea comisiilor de specialitate ale partidului pe domenii de activitate. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii