Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD Constanţa a pariat pe el Liviu Dragnea, noul lider interimar al PSD

ro

23 Jul, 2015 00:00 2924 Marime text
Noul preşedinte interimar al PSD a fost decis ieri, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al partidului, în persoana lui Liviu Dragnea. Amintim că Dragnea şi-a anunţat, oficial, intenţia de a candida pentru funcţia de conducere a PSD cu doar o zi înainte de şedinţa CExN. Ieri dimineaţă, Organizaţia PSD Constanţa a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, că îl va susţine, în această cursă internă, pe Dragnea. Nu doar social-democraţii constănţeni l-au sprijinit pe Dragnea, ci şi preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu. Liviu Dragnea a fost ales preşedinte cu 65 de voturi, în vreme ce Rovana Plumb, ministrul Muncii, a obţinut doar 18 voturi.

În pofida faptului că în ziua în care şi-a anunţat candidatura a ţinut să menţioneze că gestul său nu e îndreptat împotriva lui Victor Ponta, preşedintele demisionar al PSD, mai mulţi social-democraţi, dar şi Opoziţia au interpretat candidatura lui Dragnea ca fiind exact trădarea lui Ponta.

Noul lider interimar al PSD are la activ o condamnare cu suspendare în primă instanţă, în dosarul Referendumului. La finalul alegerilor de ieri, Liviu Dragnea a declarat: „S-a finalizat votul, CEx mi-a acordat un vot de încredere pentru a putea forma o echipă largă care să poată pregăti în termen foarte scurt un plan concret de acţiuni, un program politic pe termen lung, care să ajute la dezvoltarea României”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii