Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea – „Iohannis vrea să declanşeze o criză politică în România. Nu voi ezita să cer suspendarea preşedintelui”

ro

27 Dec, 2016 16:22 2518 Marime text
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că nu acceptă propunerea PSD pentru funcţia de premier în persoana lui Sevil Shhaideh, fost angajat al Consiliului Judeţean Constanţa. Şeful statului a solicitat ca în perioada următoare să i se propună un alt nume de premier.
 
În acest context, Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a susţinut o conferinţă de presă.

„Ca și toată țara am urmărit și noi cu stupefacție anunțul președintelui Iohannis, de fapt răspunsul la propunerea noastră de prim-ministru. Împreună cu colegii mei am analizat, am încercat să găsim resorturile cinstite sau constituționale care ar fi putut sta în spatele acestei decizii. Nu am reușit să găsim niciun motiv constituțional", a declarat preşedintele PSD.
  

„Părerea noastră este că acest om (n.r. Klaus Iohannis) vrea să declanşeze o criză politică în România. Nu vrea să respecte votul din 11 decembrie”, a spus Liviu Dragnea.

„Nu voi ezita să cer suspendarea preşedintelui. În opinia mea, vrea suspendare, pentru că se gândeşte că se poate reinventa”, a precizat, în cadrul conferinţei de presă, preşedintele PSD.

 „M-am consultat cu colegii, mâine, cel mai târziu poimâine, o să trebuiască să luăm o decizie și, parafrazându-l pe cel care a vorbit la ora 12.00, vreau să cumpănesc foarte bine, dar nu între un interes personal sau de grup, ci între ceea ce este bine sau rău pentru România. Nu are rost să ne ascundem după degete. Am primit o avalanșă de mesaje de la oameni care cer cu fermitate suspendarea președintelui. Nu este o decizie ușoară", a mai spus Liviu Dragnea.

Sursa foto: Facebook / Liviu Dragnea


Citeşte şi Tăriceanu – Iohannis sfidează votul românilor
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii