Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:12 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea, despre Congresul PSD. Obiectivul principal - plan de dezvoltare pe termen lung a României

ro

05 Mar, 2018 12:53 474 Marime text
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că obiectivul principal al Congresului partidului este adoptarea unui document care să cuprindă şi un plan de dezvoltare pe termen lung a României.
 

''Am avut o discuţie cu colegii, ieri şi azi. Am spus de la Comitetul Executiv în care am solicitat să se organizeze Congres că obiectivul principal este de a adopta un document care să cuprindă şi un plan de dezvoltare pe termen lung a României (...) şi, dacă vom găsi o formă prin care structura Biroului Politic să fie altfel realizată, atunci voi susţine organizarea de alegeri'', a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului.


El a adăugat că doreşte o ''repartizare echilibrată" a conducerii PSD în toată ţara.

''O repartizare echilibrată a conducerii PSD în toată ţara: 16 vicepreşedinţi (...) şi să realizăm paritatea în ceea ce priveşte bărbaţii şi femeile - opt vicepreşedinţi bărbaţi şi opt vicepreşedinţi femei. Ţara are nevoie de o abordare echilibrată, iar susţinerea pentru femei nu este un moft'', a spus liderul PSD, punctând că mandatul său la conducerea partidului nu trebuie prelungit, el fiind în termen.

Sursă: AGERPRES

Ti-a placut articolul?

Comentarii