Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO+TEXT AUR Constanța, în conferință de presă. Se dezbat probleme de interes național (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

02 Mar, 2024 13:04 905 Marime text
Partidul AUR, filiala Constanța, organizează astăzi o conferință de presă la sediul județean al partidului, complex Dacia începând cu ora 13.00.

În cadrul evenimentului se vor dezbate probleme de interes național.

La conferință participă candidații AUR la alegerile europarlamentare Elena Doboș, Georgiana Teodorescu, Nicolae Vlahu, Gheorghe Piperea.

UPDATE: ora 13.05

Avocatul Gheorghe Piperea deschide lista AUR pentru alegerile europarlamentare.

„Legat de ideea de stabilitate vehiculată de Coaliție  este una mai degrabă in conflicte de interese“ - spune avocatul Gheorghe Piperea. Acesta mai menționează că românii nu cunosc europarlamentarii români și critica acest aspect. 

„În Parlamentul European trebuie sa meargă personalități, nu persoane cu probleme de imagine“ mai afirmă avocatul Piperea.


Acesta vorbește și despre comasarea alegerilor, și spune că personal ii este greu să-și imagineze cum se vor organiza aceste două tipuri de alegeri fara sa fie viciate. 

„Până pe 12 martie ar trebui sa fie soluționata și partea de modificare a legislației și organizării alegerilor, iar guvernul bate pasul pe loc“ - a mai menționat avocatul Gheorghe Piperea. 

Avocatul Gheorghe Piperea critică totodată OUG care se afla in transparență decizională privind organizarea alegerilor și spune că STS va avea un rol major și "va emite certificate de eligibilitate pentru membrii secțiilor de votare, inclusiv pentru cei apolitici, dar și pentru președințiii Birourilor Electorale de Circumscripție care sunt de obicei magistrați (judecători și procurori) și care vor fi și ei validați de STS. 

Acesta a mai menționat că OUG a fost concepută nu împotriva opoziției, ci împotriva AUR.

Avocatul Piperea mai vorbește și despre casa care s-ar pregăti pentru actualul președinte. 

"RAEPPS are la dispoziție are 56 de milioane de euro pentru consolidarea caselor pe care le are în patrimoniu. In tot acest timp, nu sunt bani de pensii și pentru alocațiile copiilor", a mai spus avocatul Gheorghe Piperea. 



Citește și: 

Probleme de interes local și național la filiala Constanța a partidului AUR (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii