Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Lupu și Chițac, absenți la întâlnirea cu președintele PNL. Orban a prezentat la Constanța, moțiunea cu care candidează la Congres

ro

09 Sep, 2021 16:24 5128 Marime text
  • În aceasta dupa-amiază, la sediul PNL Constanta, Ludovic Orban prezintă în fața liberalilor constănțeni, moțiunea „PNL - Forța Dreptei" în Comitetul Director Județean al PNL Constanța.

Astăzi, 09 septembrie 2021, Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților se află la sediul Filialei Constanța a Partidului Național Liberal din bulevardul Ferdinand, nr. 49.



Ludovic Orban își prezintă moțiunea „Forța Dreptei” cu care candidează pentru funcţia de preşedinte al PNL.

Președintele CJ, Mihai Lupu și primarul Vergil Chițac nu sunt prezenți la întâlnirea cu președintele PNL. De altfel, cei doi și-au exprimat public susținerea pentru Florin Cițu

UPDATE: Conferința este susținută de președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă și președintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban.

Compania Națională de Investiții are 4.000 de proiecte un derulare.

„Avem nevoie de 50 de ani să se realizeze licitațiile, tocmai de aceea propunerea mea este ca licitațiile să se realizeze de către UAT-uri”, spune Orban.

Președintele PNL pledează pentru refacerea Coaliției, pentru că România să nu fie la mâna PSD.

„Îmi duc campania mai departe iar membri PNL sunt cei care vor alege președintele PNL”, mai spune Orban.

După ce va câștiga alegerile, Orban spune că Florin Cîțu își va găsi loc în echipa PNL.

Întrebat fiind cum comentează faptul că Lupu și Chițac nu sunt prezenți la sediul PNL, Orban a spus că nu are nicio problemă cu absența celor doi. Într-o notă de fină ironie, Orban i-a scuzat - „Probabil că lucrează din greu pentru constănțeni"!

În continuare, președintele PNL, Ludovic Orban a explicat că nu are ce să-și reproșeze în relația cu Chițac, dimpotrivă, menționând totodată că a fost de acord ca fostul amiral să candideze la primăria Constanța, chiar dacă acesta, în 2017 a trântit ușa în nas Partidului Național Liberal.

În privința lui Mihai Lupu, Orban spune că de asemenea, a fost de acord cu candidatura acestuia,anul trecut la alegerile locale, după ce actualul senator, Septimiu Bourceanu nu a mai dorit să candideze la președinția Consiliului Județean Constanța.

Ludovic Orban a mai afirmat la Constanța că își va duce campania electorală internă până la capăt și că este convins că va câștiga alegerile din PNL. 

Președintele Camerei Deputaților a mai anunțat că nu va vota niciodată o moțiune împotriva unui guvern al PNL.

Declarațiile integrale pot fi urmărite aici:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii