Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT USR Constanța, prima conferință după ce au pierdut alegerile prezidențiale. Ce mesaje transmit liderii lor (galerie foto)

ro

14 Nov, 2019 12:13 2242 Marime text

 În aceste momente, la sediul USR Constanţa, are loc o conferinţa de presă.

Reprezentații USR Constanța fac un bilanț al rezultatului primului tur de scrutin al alegerilor prezidențiale și prezintă strategia pentru următorul hop important pentru ei, alegerile locale.

Conferința de presă este susținută de deputatul Stelian Ion, senatorul Ramona Dinu, președintele Organizației Județene, Remus Negoi și președintele Organizației Municipale Constanța, Dumitru Caragheorghe.

"Am obținut rezultate satisfăcătoare, nu suntem neaparat mulțumiți. Ne vom pregăti pentru runda următoare, pentru runda de alegeri locale. În momentul acesta vom intra in linie dreaptă pentru alegerile locale" a declarat Remus Negoi, președintele filialei județene USR Constanța.
La rândul lui, deputatul Stelian Ion a urat La mulți ani tuturor dobrogenilor. “Ar fi fost un moment oportun să aibe loc dezbateri pe teme culturale, istorice. Decebal Făgădău nu procedează corect, ci, ca predecesorul lui, Mazăre, să le dea fasole și ciolan afumat. Este foarte trist”, a spus Ion.
Vorbind despre alegerile prezidențiale și rezultalele obținute, au fost slăbuțe.
Stelian Ion l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru scorul obținut și a anunțat că se va realiza o analiză să vedem în interiorul filialei pentru a se vedea unde s-a greșit iar acestea vor fi corectate la alegerile locale și parlamentare.
O astfel de analiză se va realiza și la nivel național.
Reprezentanții USR  au criticat modul în care primarul Decebal Făgădău a înțeles să sărbătorească Ziua Dobrogei, cu tochitura și plăcintă dobrogeană. 
De altfel, Stelian Ion a anunțat că 2020 este anul în care PSD nu va mai conduce prin reprezentanții lor nici municipiul Constanța și nici județul.
Stelian Ion a anunțat deja că întra în competiția pentru Primăria Constanța anul viitor.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii