Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO-TEXT AUR Constanța, în conferință de presă- „ AUR se va opune prin toate mijloacele pentru limitarea plăților în numerar“

ro

05 Oct, 2023 14:03 1114 Marime text

UPDATE 4 

Avocatul Vlahu ia cuvântul. 

“După cum bine știți, se introduce un nou plafon de limitare a plăților în numerar în cuantum de 1000 de lei. Acest blocaj reprezintă o constrângere a drepturilor și libertăților oamenilor. Este treaba mea ce fac cu banii mei cash. Până în prezent era de 5.000 de lei suma la care ne putem limita. Guvernul a făcut această limitare fără a lua în calcul faptul ca jumătate de milion de oameni trăiește în noroi.

Este inacceptabilă, partidul AUR se va opune prin toate mijloacele pentru limitarea plăților în numerar.

Nu toți au carduri bancare, la sat nu există mereu bancomat sau bancă și nu au acces imediat la aceste facilități.

AUR este un luptător aprig la aceste libertăți. Aduce atingere chiar și dreptului la proprietate dacă ne referim la taxele oprite de bancă în cazul tranzacțiilor efectuate. PSD a spus ca numai evazioniștii se vor opune. 

Eu spun că dacă privim in Europa, în Elveția a cerut un referendum pentru a introduce dreptul în constituție de a plăti în numerar. Ce facem cu întreprinzătorii care au magazine la țară, cei care depind în numerar. 




UPDATE 3 

Dumitru Bădrăgan spune că trebuie un sistem educațional puternic pentru a dezvolta un hub sau alte proiecte imobiliare și că trebuie un sistem coerent pentru noi locuri de muncă.

“AUR atrage atenția în această săptămână pentru interzicerea păcănelelor în interiorul orașelor. Avem o poziție clară pentru duplicitarismul lui Marcel Ciolacu. AUR este pentru interzicerea acestor activități, care sunt nocive și pentru tânăra generație. Avem peste cinci milioane de români care lucrează în afară, dar avem tineri lăsați singuri acasă cu bunicii lor, și dacă primiți aceste vicii în interiorul orașelor, în coroborare cu consumul de droguri, avem imaginea clară a luării unor măsuri dure pentru a salva tânăra generație”, a punctat Bădrăgan

El a mai spus că un alt subiect este opoziția partidului în ceea ce priveste plata în numerar. 

UPDATE 2

Gabriela Andrei, lector la Universitatea Maritimă din Constanța a luat cuvântul.

Sunt aici și în calitate de cadru didactic astăzi de ziua internațională a cadrului didactic. Această zi a fost stabilită în onoarea tuturor dascălilor. Educația nu ține de o categorie profesională, nici de un minister, tine de viața. Se lucrează împreună. Trebuie să se facă coroborat, având în vedere acest cadru larg, toată societatea trebuie să se ocupe de asta. 

Educația începe în familie, continuă în școală și se desăvârșește în biserică.

În școală educatorii, învățătorii, profesorii participă la formarea personalității și asigură educația de care omul are nevoie de provocările vieții.

Nu oricine poate îmbrățișa cariera didactică, trebuie să știe să declanșeze și să întrețină interesul.

Proiectul AUR numit domnul Trandafir are în vedere să redea demnitatea profesorului. Disprețul față de acesta alterează implicarea lor și calitatea învățământului. Educația înseamnă calitate, nu cantitate. 

Eminescu spunea că educația este formarea caracterului.

Accentul pe această funcție a educației, care trebuie să fie fundamentală. 

În paralel, dezvoltăm și performanța, dar într-un fel prin care oamenii să facă performanță mondială și la nivelul nostru. Dacă dezvoltăm performanța fără caracter ei nu știu cine sunt și formăm oameni pe care îi obligăm să plece. Ei vor pleca după performanța pe care au învățat-o. Modul în care este implementată performanța nu trebuie să fie antinațională.


UPDATE 1 

Dumitru Bădrăgan a deschis conferința AUR. 

“Conferința săptămânală o derulăm azi cu Andrei Gabriela și Vlahu Nicolae, cel din urmă candidat la europarlamentare. Nu puteam omite semnificația deosebită a datei de 5 octombrie 2023. Îi voi da cuvântul colegei noastre.



Partidul AUR, filiala Constanța, organizează azi, 05 octombrie, o conferință de presă. 

Aceasta se desfășoară la sediul partidului de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 10. 

În cadrul conferinței se dezbat probleme de interes local și național, la conferință participând profesor universitar Andrei Gabriela, avocat Nicolae Vlahu -
candidat din partea AUR Constanța la alegerile europarlamentare și avocat Dumitru Bădrăgan - purtător de cuvânt AUR Constanța.



Citește și:

LIVE TEXTUPDATE. AUR Constanța, conferință de presă. Ce se discută


Conferința de presă integrală o puteți urmări în video de mai jos: 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii