Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitatie pentru alimentarea cu apa a satului Potarnichea

ro

06 Aug, 2009 02:00 1280 Marime text

topraisar_primar_gheorghe_s.jpgAdministraţia locală a comunei Topraisar intenţionează să realizeze sistem de alimentare cu apă şi în localitatea Potârnichea.

În acest sens, primăria comunei a organizat o licitaţie în vederea selectării unei firme care să se ocupe de aceste lucrări. Deschiderea ofertelor a avut loc ieri, începând cu ora 11.00, la Topraisar. Potrivit anunţului de participare publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, sistemul de alimentare cu apă se va compune dintr-o sursă de apă, două foraje de 80 m adâncime şi conductă de aducţiune de aproximativ 250 m. Reţeaua de distribuţie va avea o lungime de 9.277 m. Valoarea estimată a lucrărilor este de 1.415.408 lei, fără TVA, iar durata de execuţie, de 24 de luni de la data atribuirii contractului. Obiectivul de investiţii este finanţat prin Programul privind pietruirea, reabilitarea, modernizarea şi/sau asfaltarea drumurilor de interes local clasate şi alimentarea cu apă a satelor. Potrivit anunţului din SEAP, firma ce se va ocupa de lucrările la reţeaua de apă din Potârnichea trebuie să aibă o cifră medie de afaceri pentru ultimii 3 ani (2006, 2007, 2008) din activităţi similare, mai mare sau egală cu 5.000.000 lei. De asemenea, societatea trebuie să prezinte cinci contracte similare obiectului de investiţii, din care cel puţin unul în valoare de minim 1.000.000 lei, iar lucrarea să fi fost recepţionată în ultimii trei ani.

Un singur ofertant

La deschiderea ofertelor s-a prezentat, ieri, un singur ofertant. Este vorba despre SC TMUCB SA Midia - Năvodari. Societatea s-a oferit să execute sistemul de alimentare cu apă din Potârnichea pentru suma de 1.205.144 lei fără TVA, într-un interval de timp de 12 luni. Preşedintele comisiei de licitaţie, Cristina Guzgă, secretarul comunei Topraisar, a precizat că membrii comisiei se vor întruni într-o altă şedinţă în zilele ce urmează, pentru a analiza oferta depusă de TMUCB.

Primarul comunei Topriasar, Gheorghe Stelian, ne-a declarat ieri, că a fost alocată deja o primă tranşă de bani pentru finanţarea obiectivului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii