Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii strâng semnături în vederea asfaltării străzilor Prelungirea Câmpinei şi Intrarea Ion Ursu din cartierul constănţean Km 4-5

ro

30 Nov, 2019 00:00 2733 Marime text
  
Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, şi o parte dintre consilierii locali municipali au demarat campania de strângere de semnături în vederea asfaltării străzilor Prelungirea Câmpinei şi Intrarea Ion Ursu din cartierul Km 4-5. Liberalii s-au întâlnit şi au discutat cu locuitorii din zonă. Oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că cele două drumuri sunt efectiv de pământ şi nu au fost niciodată asfaltate, deşi li s-a promis în fiecare campanie electorală că această problemă va fi rezolvată.
 
“Din păcate, în Constanţa cea bogată a primarului Făgădău, oamenii sunt nevoiţi să meargă prin noroaie pentru că municipalitatea nu a găsit niciodată de cuviinţă a investi bani acolo unde este cu adevărat nevoie. De asemenea, sutele de persoane care locuiesc pe Prelungirea Câmpinei sunt în mare pericol în cazul unei situaţii de urgenţă deoarece deschiderea străzii nu este suficient de mare pentru a permite accesul maşinilor de pompieri sau ambulanţe”, susţine preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă.
 
Având în vedere situaţia constatată pe teren, consilierii locali ai PNL Constanţ a vor iniţia două proiecte de hotărâri, pe care le vor pune pe masa primarului Făgădău alături de semnăturile cetăţenilor din zonă.
 
Primul proiect de hotărâre va consta în împuternicirea primarului Decebal Făgădău pentru a iniţia şi a duce la bun sfârşit procedurile pentru obţinerea unei hotărâri de Guvern în vederea transferului de la MApN a unei bucăţi de teren situat în vecinătatea intrării pe strada Prelungirea Câmpinei. Astfel se va putea lărgi accesul pe această stradă, pentru ca maşinile serviciilor de urgenţă să poată interveni în caz de necesitate.
 
Cel de-al doilea proiect de hotărâre prevede reabilitarea şi asfaltarea celor două străzi de pământ, cu asigurarea unei lăţimi suficiente pentru traficul auto şi includerea fondurilor necesare pentru această investiţie în bugetul anului 2020.
 
„Solicităm public primarului Făgădău să dea curs acestor proiecte de hotărâri şi să le transpună în fapte, deoarece aceşti oameni merită să trăiască în condiţii decente”, a declarat preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii