Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii îşi promovează candidaţii la europarlamentare Siegfried Mureşan - „Românii vor sancționa actuala guvernare, pe 26 mai!“

ro

16 Mar, 2019 00:00 1812 Marime text
Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan, candidat pentru un nou mandat la alegerile din 26 mai, a spus la Constanța că românii sunt interesați de temele europene.
 
„Oamenii vor standarde europene, vor școli ca în Europa, vor spitale ca în Europa, vor autostrăzi ca în Europa. PSD încearcă să ne convingă că temele europene nu sunt interesante pentru români fiindcă pesediștii nu sunt competenți în acest domeniu și nu pot obține nimic pentru români în Europa. 
Noi, PNL, suntem capabili să vorbim despre aceste teme, avem soluții și putem obține lucruri pentru români la nivel european”, a susţinut europarlamentarul în cadrul unei conferinţe de presă susţinute pe litoral.
 
În oferta electorală pentru europarlamentare, liberalii au anunţat construirea de spitale regionale, realizarea de autostrăzi şi drumuri expres, prin atragerea de fonduri europene, creşterea subvenţiilor la hectar pentru fermieri, majorarea burselor pentru elevi şi studenţi, finanţarea şcolilor profesionale şi liceelor tehnologice, simplificarea procedurilor pentru atragerea de fonduri europene pentru firmele româneşti, creşterea salariilor, aderarea României la spaţiul Schengen şi eliminarea MCV.
 
La rândul său, preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, a anunţat că PNL a intrat în linie dreaptă într-o bătălie care se va termina pe 25 mai, când cetățenii vor decide cine va reprezenta România în Parlamentul European, că liberalii sunt optimişti pentru că toate sondajele efectuate de PNL arată un lucru cert: românii sancționează actuala guvernare. „Românii își doresc o traiectorie europeană pentru țară, iar conform sondajelor, 78% dintre români sunt nemulțumiți de direcția în care se îndreaptă România, PNL are astăzi capacitatea de a reprezenta România cât mai bine în Parlamentul European”, a spus parlamentarul liberal.
 
Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan împreună cu membri liberali constănţeni au avut ieri mai multe întâlniri cu constănţenii şi au participat şi la o acţiune de strângere de semnături pentru susţinerea candidaţilor partidului.
 
Conducerea organizaţiei PNL Constanţa afirmă că până în acest moment au fost strânse peste 10.000 de semnături, iar obiectivul final, până la intrarea în campania electorală, este de 20.000.
 
Vă reamintim că, joi, Biroul Executiv al PNL a votat lista candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, lista fiind deschisă de realizatorul TV Rareş Bogdan. În competiţia pentru Parlamentul European, liberalii îi mai aruncă şi pe Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga, Adina Vălean, Daniel Buda, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu, Vlad Nistor, Mihai Ţurcanu, Violeta Alexandru.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii