Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii cer modificarea Regulamentului privind parcările publice din municipiul Constanța! (document)

ro

13 Feb, 2019 00:00 2699 Marime text
Liberalii constănțeni au atras atenția încă de anul trecut asupra necesității instalării unor puncte de taxare automată a serviciilor de parcare în municipiul Constanța, dar și cu privire la modificarea orarului de tarifare (între orele 18:00 - 08:00, precum și sâmbăta și duminica, parcare gratuită), în contextul adoptării de către Consiliul Local Municipal a Regulamentului privind parcările publice din municipiul Constanța.
 
Totodată, au subliniat și necesitatea scăderii amenzilor pentru parcare, mai ales că, în momentul de față, tarifele practicate de Primăria Constanța sunt exagerate. 
Nu au vrut ca vorbele să rămână doar vorbe și au depus, prin intermediul aleșilor locali din Consiliul Municipal, un proiect de hotărâre pe data de 21 decembrie 2018 (vezi secțiunea „Documente“).
 
„De atunci, a trecut mai bine de o lună și jumătate, iar domnul primar nu dă niciun semn că ar vrea ca un asemenea proiect să intre în dezbaterea comisiilor interne, astfel încât, într-un final, proiectul să poată fi pe ordinea de zi.  Dincolo de lupta politică, în municipiul Constanța este necesară prezența unui mod alternativ de taxare a serviciilor de parcare, a unui orar gratuit, precum și reducerea amenzilor pentru acest serviciu. Amânarea, de către primar, a unui astfel de proiect mă face să cred că Primăria Constanța este interesată să își rotunjească bugetul din amendarea excesivă a constănțenilor. Așteptăm ca primarul Decebal Făgădău să grăbească punerea acestui proiect pe ordinea de zi, astfel încât constănțenii să își poată achita tariful de parcare și prin metode alternative”, susține George Niculescu, consilier județean PNL.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii