Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La început de campanie electorală, Dede Perodin preia şefia organizaţiei municipale a PP-DD

ro

12 Nov, 2012 00:00 2737 Marime text
PPDD_municipiu_-_Bebe_Perodin.jpgPreşedintele interimar al organizaţiei municipale Constanţa a Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD), Marian Vasiliev, a renunţat la funcţia de conducere de la nivelul organizaţiei municipale, ocupat fiind cu derularea campaniei electorale pe un colegiu rural.

În acest context, până la organizarea unor noi alegeri, organizaţia a fost preluată de consilierul local şi prim-vicepreşedinte al organizaţiei, Dede Perodin. Decizia a fost adusă la cunoştinţa Biroului Permanent Local. „Funcţia de preşedinte interimar îi va reveni lui Dede Perodin. Am certitudinea că organizaţia rămâne pe mâini bune", a spus Marian Vasiliev. Din echipa locală mai fac parte vicepreşedinţii Valentin Şurghie, Jeni Arreco, Constantin Niţe, Sunai Omer, Hilda Kablan, Eugen Niţu, Gheorghe Georgescu, Mirela Ţugulea, Dan Dogaru şi Liliana Enache. Actuala conducere a Organizaţiei Municipale a PP-DD Constanţa este una interimară. Alegerile interne vor avea loc după data de 10 decembrie, adică după ce se vor finaliza alegerile parlamentare. Organizaţia locală a PP-DD şi-a propus ca la alegerile parlamentare din luna decembrie 2012, să câştige cel puţin un mandat de senator şi două de deputaţi.


Reamintim că la începutul toamnei, Perodin şi Vasiliev au fost protagoniştii unei dispute interne în cadrul PP-DD, după ce primul susţinea că primise o directivă de la centru să se retragă din cursa pentru desemnarea preşedintelui organizaţiei municipale a formaţiunii lui Diaconescu. De altfel alegerile din luna septembrie au fost anulate iar biroul municipal dizolvat. Perodin Dede deţine şi funcţia de preşedinte de sindicat la Şantierul Naval Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii