Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire Chiru - MRU pe final de campanie electorală Chiru pleacă din PDL?!

ro

13 Jun, 2012 01:31 2459 Marime text
Chiru_Gigi_Chiru_1.jpgFostul premier Mihai Răzvan Ungureanu se pregăteşte să lanseze „Iniţiativa Civică de Centru-dreapta", după alegerile locale. El nu exclude transformarea acesteia în partid, dacă susţinătorii o vor cere. În căutarea de susţinători pentru acest proiect, fostul prim-ministru a fost joia trecută la Constanţa, unde a purtat discuţii cu mai mulţi politicieni locali. Printre ei şi preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru. Acesta din urmă a confirmat întâlnirea cu Ungureanu, însă a precizat că ea a avut un caracter privat şi nu a fost de natură politică. „Ne-am întâlnit pentru că ne cunoşteam, nu am avut discuţii pe teme politice", a declarat Chiru.

chiru_mru_mihai_razvan_ungureanu.jpgDe asemenea, nu a dorit să comenteze pe marginea proiectului politic pe care MRU intenţionează să-l lanseze.

„Va exista o lansare oficială a acestei asocieri după ce frământările din campania pentru locale se vor fi terminat şi atunci veţi vedea printre membrii fondatori numele celor care sprijină", a declarat Ungureanu, conform realitatea.net.

Deocamdată, Iniţiativa este proiectată ca ONG, dar Ungureanu nu exclude transformarea ei în partid. „În acest moment, ea nu este partid. Dacă susţinătorii acestei platforme vor constata că este nevoie de a o considera aptă de a deveni partid, probabil că se va face partid", a mai spus fostul premier.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii