Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:30 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înmatricularea sau radierea unui autovehicul online, avizată pozitiv în Comisia de Transport și Infrastructură din cadrul Camerei Deputaților

ro

22 Sep, 2023 15:28 780 Marime text



Proiectul de lege care prevede înmatricularea sau radierea unui autovehicul online a fost avizat pozitiv în cadrul Comisiei de Transport și Infrastructură din cadrul Camerei Deputaților, potrivit deputatului PNL de Constanța, Marian Crușoveanu, membru în această Comisie.

Crușoveanu susține că prin această inițiativă, PNL continuă politicile de digitalizare și debirocratizare a României, demers legislativ care va ajuta la simplificarea și accelerarea procesului administrativ legat de autovehicule.

„Platforma online ce va fi creată va veni în sprijinul tuturor celor care au autovehicule, pentru că le va ușura accesul (care va fi 7/24) la servicii publice în momentul înmatriculării sau radierii unui autovehicul. Dacă analizăm avantajele pe care le aduce digitalizarea serviciilor publice, aș aminti că se va termina, atât cu statul la cozi la diverse instituții, cât și cu cerința de dosare peste dosare fără sens", a precizat parlamentarul liberal constănțean.
 
Proiectul urmează să fie dezbătut și susținut de PNL și în plenul Camerei Deputaților.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii