Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În județul Constanța PSD Mangalia are un nou sediu. Inaugurarea s-a făcut în prezență mare a membrilor de partid

ro

03 Feb, 2024 13:28 1177 Marime text

Sursa foto: Facebook/ PSD  județul Constanța




 
  • Ieri, în prezența mai multor reprezentanți din conducerea Organizației Județene PSD Constanța, aproximativ 100 de membri PSD Mangalia au participat la inaugurarea noului sediu, anunță organizația județeană a PSD Constanța, într-o postare pe pagina sa de Facebook.
 
Conform sursei, este o locație modernă, destinată întâlnirilor de lucru, ședintelor de partid, dar deschisă și tuturor celor care-și doresc să se alăture obiectivelor social democraților.
 
Gazda evenimentului, Neculai Tănasă-președintele PSD Mangalia, i-a avut alături pe senatorul Felix Stroe-președintele Organizației Județene PSD Constanța, Ion Dumitrache-președintele Organizației Municipale PSD, Daniel Georgescu-prim-vicepreședinte PSD Constanța, Marilena Dragnea-subprefect, Mariana Gâju-președinte OFSD Constanța, Nicolae Moga-vicepreședinte, Luminița Vlădescu-președinte PSD Medgidia, Violeta Strugariu-președinte PSD Poarta Albă, Elena Drăgoi-secretar executiv OFSD, Ana Malciu- secretar executiv TSD, Mihai Feodorof-viceprimar Limanu.
 
În cadrul ședinței de lucru care a precedat evenimentul festiv, Neculai Tănasă a declarat că în PSD Mangalia sunt înscriși peste 1000 de membri și au fost trecute în revistă întâlnirile și programul de lucru pentru perioada următoare, transmite PSD a județului Constanța.
 
Președintele Felix Stroe, „legat sentimental de această organizație” pe care a condus-o doi ani, a spus că are mare încredere în rezultatele echipei din Mangalia, pentru că este una dintre cele mai puternice din județ.
 
Citește și
Decebal Făgădău, fostul primar al Constanței, clasare de la DNA! Vizat, dosarul din cauza căruia a demisionat din PSD
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii