Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Huţucă (PNL) „Cu PSD, Constanța nu va putea să facă pasul spre dezvoltare și modernizare, fiind captivă mediocrității și incompetenței!”

ro

10 Dec, 2018 00:00 1365 Marime text
Primarii din Timişoara, Cluj-Napoca, Arad şi Oradea au lansat la Timişoara Alianţa Vestului, parteneriat prin care vor să atragă fonduri europene direct de la Bruxelles pentru proiecte comune. Alianţa Vestului rămâne deschisă, dar nu „de-a valma”, pentru a putea rămâne concentrată pe obiective concrete.
În acest context, deputatul PNL de Constanţa Bogdan Huţucă apreciază că tipul de administrație liberală pe care îl practică primarii PNL este cu totul incompatibil față de standardele PSD. „Uitați-vă la Constanța și apoi la Cluj, Oradea, Timișoara sau Arad și veți găsi explicația de ce noi, ca oraș, ne aflăm atât de departe de civilizație și dezvoltare.
Constanța este un oraș condus de aproape 20 de ani de PSD, Constanța este un oraș căpușat de 20 de ani de grupurile de interese și de afaceri din jurul primarului municipiului Constanța, indiferent cum se numește el.
Constanța este un oraș fără viziune, ce își ajustează bugetul doar în funcție de pomeni electorale și lucrări cu dedicații. 
Niciodată, cu o asemenea conducere, Constanța nu va putea să facă pasul spre dezvoltare și modernizare, fiind captivă mediocrității și incompetenței”, afirmă parlamentarul liberal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii