Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Fără penali“, prioritatea USR pentru noua sesiune parlamentară

ro

06 Feb, 2019 00:00 1866 Marime text
Uniunea Salvaţi România şi-a prezentat priorităţile pentru noua sesiune parlamentară, prima şi cea mai importantă prioritate fiind deblocarea iniţiativei „Fără penali în funcţii publice“, care, în prezent, este blocată de peste 100 de zile de Liviu Dragnea în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor. Prioritatea USR este ca „Fără penali“ să ajungă la CCR şi apoi în dezbaterea parlamentară, iar ulterior să fie organizat referendumul pe care 1 milion de români îl aşteaptă.
 
„I-am transmis de la tribuna Parlamentului un mesaj lui Liviu Dragnea prin care îi solicităm în mod imperativ să deblocheze iniţiativa Fără penali în funcţii publice. Nu vom permite penalilor să ţină iniţiativa #Farapenali într-un sertar. Vom câştiga alegerile şi #Farapenali va deveni parte a Constituţiei României. Pe 26 mai, la următoarele alegeri, să spunem penalilor «Ajunge!»”, a afirmat deputatul USR Constanţa Stelian Ion.
 
Lupta pentru apărarea justiţiei continuă şi rămâne o prioritate şi pentru această sesiune parlamentară. De aceea, USR va cere abrogarea legii recursului compensatoriu. Prima iniţiativă a grupului USR de la Camera Deputaţilor va fi chemarea ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, în Parlament pentru a da socoteală cu privire la haosul creat în economie în urma adoptării OUG 114. USR va milita pentru abrogarea OUG-ului pentru că susţine mediul de afaceri, predictibilitatea şi stabilitatea.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii