Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eugen Iliescu si Stanel Marin, din nou presedinti la PNL Dobromir si Baneasa

ro

22 Mar, 2010 04:14 1308 Marime text
După ce week-end-ul trecut au dat startul alegerilor în organizaţiile locale din judeţ, ieri, conducerea judeţeană a partidului a fost prezentă la alegerile de la Dobromir şi Băneasa.

La Adunarea Generală a PNL Dobromir, cei 40 de liberali i-au mai acordat actualului şef de organizaţie din localitate, Eugen Iliescu, încrederea pentru încă patru ani, reconfirmându-l în funcţia de preşedinte. Alături de acesta au mai fost aleşi şi doi vicepreşedinţi ai Biroului Politic local - Ioan Rândaşu cu 36 voturi şi Ioana Bărbulescu cu 35 de voturi, dar şi pe cei şase membri, Nicuşor Bărbulescu, Costel Rusu, Ilie Rotaru, Aurel Zamfir, Gheorghe Dancu şi Stănică Prună, şi doi membri supleanţi. De asemenea, au mai fost votaţi şi cei şase membri liberali care vor participa, din partea organizaţiei locale, la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PNL Constanţa.

De aceeaşi reconfirmare în funcţia de lider de organizaţie locală, ca la Dobromir, a avut parte şi liderul organizaţiei din Băneasa, Marin Stănel, reales cu 42 de voturi. Au mai fost desemnaţi şi cei trei vicepreşedinţi - Mihai Jurcă, Leonard Chiciu şi Nicolae Constantin, dar şi şapte membri, plus cinci membri supleanţi. De la Băneasa vor fi prezenţi la Conferinţa Judeţeană a partidului 16 membri.

La cele două Adunări Generale, din partea organizaţiei judeţene a partidului au fost prezenţi preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, secretarul coordonator al PNL Constanţa, Victor Manea, Ovidiu Cupşa, membru al BPT al PNL Constanţa şi consilierul judeţean, Eugen Silaghi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii