Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emoții pentru filiala ALDE Constanța! În ședința de săptămâna viitoare, vor încerca să valideze mandatul lui Leonard Tănase în Consiliul Județean

ro

23 Nov, 2018 00:00 2077 Marime text
Partidul Alianța Democraților și Liberalilor - filiala Constanța va avea un nou consilier județean. Săptămână viitoare, în cadrul ședinței Consiliului Județean Constanța, aleșii județeni sunt chemați să aprobe validarea lui Leonard Florin Tănase. Acesta întră în CJC ca urmare a încetării mandatului de consilier județean al lui Dumitru Daniel Learciu, care și-a pierdut calitatea de membru ALDE prin radierea din cadrul formațiunii politice.
 
Facem mențiunea că, după alegerile din 2016, în urma negocierilor politice pe plan județean, ALDE a deținut și o funcție de vicepreședinte al CJC, funcție deținută de aceleași Learciu.
Dacă vor reuși să treacă de focul validării mandatului lui Leornard Tănase, care vine din organizația de la Mangalia, conducerea ALDE va relua negocierile pe plan loc pentru redobândirea funcției de vicepreședinte la nivelul Consiliul Județean Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii