Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel a amânat decizia în cazul fuziunii UNPR cu PMP pentru 17 noiembrie

ro

04 Nov, 2016 00:00 2880 Marime text
Curtea de Apel Bucureşti a amânat, ieri, pentru 17 noiembrie o decizie privind acceptarea contestaţiei depuse în luna iulie de UNPR privind fuziunea cu Partidul Mişcarea Populară. Magistraţii au solicitat UNPR dovada plăţii taxei judiciare şi au oferit termen pentru angajare de apărător.
 
În urmă cu două zile, UNPR a organizat Conferinţa Naţională Extraordinară, în care au decis în unanimitate să conteste fuziunea din luna iulie cu Partidul Mişcarea Populară şi şi-au ales şi un preşedinte, în persoana senatorului Marian Vasiliev.
 
Vasiliev a fost mandatat să facă toate demersurile necesare şi să semneze toate documentele care se impun pentru a interveni în calitate de petent, direct sau indirect, prin avocat, în procesul în apel în dosarul nr. 287115/3/2016, care s-a desfăşurat ieri la Curtea de Apel Bucureşti.
 
Vasiliev afirmă că UNPR are reprezentanţi în opt BEJ-uri, prin care şi la Constanţa. De partea cealaltă, conducerea PMP susţine că „cei care au făcut această mişcare sunt oamenii nemulţumiţi care au rămas pe din afara listelor cu candidaţi şi vor să tragă de timp în perspectiva alegerilor”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii