Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul PDL Foleanu, propus spre excludere în şedinţa de marţi Prefectul Palaz - „Şedinţa de CL la Mangalia convocată este nelegală" (Document)

ro

18 Nov, 2011 01:00 2349 Marime text
foleanu-paulfoleanu.jpgŞedinţa de Consiliu Local Mangalia convocată pentru marţea viitoare, pe 22 noiembrie, este, în opinia democrat-liberalului Paul Foleanu a cărui excludere a fost propusă pe ordinea de zi a şedinţei, nelegală.

Mai exact, consilierii sunt chemaţi la şedinţă de către Claudiu Tusac, actualul primar eliberat din funcţie, aşa cum se arată la începutul convocatorului. Tusac are atribuită însă titulatura de "primar" chiar dacă momentan nu mai deţine această funcţie. În plus, în josul paginii este trecut numele viceprimarului care îi ţine locul lui Tusac, Constantin Filimon şi pusă ştampila primarului, adică a celui care deţinea această funcţie până în urmă cu câteva zile, Tusac. Potrivit celor declarate de consilierul PDL, legal ar fi fost ca Filimon să pună ştampila sa de viceprimar pe documentele oficiale pe care le şi semnează.

La rândul său, prefectul Claudiu Iorga Palaz care veghează la legalitatea actelor administrative susţine că date fiind condiţiile "şedinţa este nelegală". "În cazul în care se vor vota proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi le voi ataca în instanţă pe toate", spune Palaz.

Ataşat puteţi vizualiza convocatorul şedinţei de Consiliu Local Mangalia de marţi, 22 noiembrie.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii