Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul judeţean PNL George Muhscină susţine trimiterea de oameni noi în Parlament!

ro

23 Sep, 2016 00:00 2694 Marime text
Consilierul judeţean PNL şi şeful de campanie al liberalilor constănţeni pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, George Muhscină, apreciază propunerea preşedintelui PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, de a susţine oameni noi pentru viitorul Legislativ.

„Consider că propunerea preşedintelui PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, de a reîmprospăta noul Parlament printr-o infuzie de oameni noi şi bine pregătiţi reprezintă un gest politic sincer şi demn, aşa cum nu am mai văzut în ultimii ani în Constanţa şi nici în România”, a declarat şeful campaniei electorale a organizaţiei judeţene PNL Constanţa, George Muhscină.
 
Desigur, această propunere ce vine din partea unui parlamentar în funcţie va fi supusă atenţiei membrilor Biroului Politic al PNL Constanţa, care vor lua decizia finală. „Preşedintele Gheorghe Dragomir exprimă o dorinţă sinceră a constănţenilor, dorinţa de a beneficia în Parlament de reprezentanţi altfel, de oameni noi, care să se zbată în fiecare zi de mandat pentru o legislaţie mai bună şi pentru o viaţă de calitate în oraşele şi comunele din Constanţa”, a opinat consilierul judeţean liberal.

Acesta este convins că ai săi colegi din BP al PNL Constanţa vor susţine propunerea lui Dragomir, ceea ce ar coincide cu voinţa electoratului. „Cred că cei mai mulţi dintre colegii mei, membri în Biroul Permanent Judeţean al PNL Constanţa, vor înţelege că în politica de la malul mării se simte nevoia de schimbare în mai bine şi vor vota pentru o listă de oameni noi, convingători şi pregătiţi pentru a reprezenta partidul în alegerile din 11 decembrie”, a încheiat George Muhscină, liderul campaniei electorale a organizaţiei judeţene liberale, consilier judeţean şi membru în Biroul Permanent Judeţean al PNL Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii