Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:25 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii USR insistă cu bugetarea unei grădini urbane în cartierul Poarta 6 din municipiul Constanța

ro

11 Feb, 2024 11:08 720 Marime text

Miercuri, 14 februarie, aleșii locali constănțeni sunt convocați în ședința de Consiliu Local Municipal Extraordinară, prilej cu care va fi aprobat și bugetul municipiului pentru anul în curs.

În acest context, aleșii locali USR cer ca  o serie de proiecte benefice pentru oraș, să fie includese în bugetul local din acest an.
 
„Unul dintre acestea îl reprezintă elaborarea documentației tehnico-economice pentru un proiect de regenerare ce include o grădină urbană în Poarta 6 (în apropierea liceului Lucian Blaga) - zonă pe care actuala administrație a ignorat-o total.
 
Pentru această etapă a proiectului este nevoie de 100.000 de lei din bugetul local - o sumă infimă pentru un primar care a cheltuit milioane de lei doar pentru iluminatul festiv. Grădina urbană a fost propusă și anul trecut, însă Chițac s-a făcut că nu vede proiectul, pentru că e al USR.
 
Într-o postare anterioară (link în comentarii) vă spuneam despre parcarea metalică supraetajată ce trebuie construită în zona Badea Cârțan și pentru care am depus proiectul de includere în buget.
 
Sunt soluții și proiecte ce nu necesită miliarde și care reflectă dorințele reale ale constănțenilor din zonele și cartierele vizate, pentru că am fost acolo și am vorbit cu oamenii", susține președintele USR Constanța, deputatul Stelian Ion.


Citeşte şi:
Ce proiecte urbanistice intră la vot în Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism a municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii