Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concluzii după Comitetul Executiv al PSD. Ce a declarat președintele PSD Liviu Dragnea

ro

08 Jan, 2018 19:24 1628 Marime text
După ședința CEx-ului PSD, președintele Liviu Dragnea susține o conferință de presă în care vorbește despre subiectele analizate în cadrul întâlnirii liderilor PSD. 

Astfel, Liviu Dragnea a declarat că senatorul Ioan Deneş este propunerea PSD pentru funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor. 
 

"Am avut o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, pe care am convocat-o săptămâna trecută, pentru a adopta două decizii. Una privind hotărârea pentru propunerea noului ministru al Apelor şi Pădurilor şi pentru a stabili data următorului Comitet Executiv Naţional şi locul. Şi au fost adoptate aceste două decizii. Propunerea noastră pentru Ministerul Apelor şi Pădurilor este domnul senator Ioan Deneş, din Bistriţa. Iar următorul Comitet Executiv Naţional se va organiza, în perioada 29 - 30 - 31 (ianuarie - n.r.), la Iaşi, unde vom face şi întâlnirea cu grupurile parlamentare", a declarat Dragnea.

Întrebat dacă este de acord cu restructurarea Guvernului, Liviu Dragnea a precizat că ”în ianuarie trebuie făcută o analiză a modului cum funcționează fluxul deciziilor în ministere și care sunt măsurile care pot face că în 2018 actul de guvernare să fie și mai bun”. 
 
Acesta a mai menționat că s-au analizat variantele restructurării sau remanierii Guvernului, iar o decizie în acest sens va fi luată la CEx-ul următor. În plus, Liviu Dragnea a precizat că înainte de a se lua o decizie trebuie discutat și cu partenerii de la ALDE. 
 
Liderul PSD a declarat că nu există o tensiune între el și premierul Mihai Tudose.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii