Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Claudiu Teliceanu a ajuns la minister

ro

16 Sep, 2009 01:40 3967 Marime text

cap_2.jpgŞeful tinerilor PNL-işti constănţeni a ţintit sus şi a ajuns băiat de Capitală.

După ce a condus Direcţia Judeţeană de Tineret, Teliceanu a dispărut o perioadă. Spune că a fost într-un concediu medical prelungit. Apoi, a revenit pe postul secund al direcţiei amintite, instituţie condusă acum de PD-L-ista Cristina Brânzoi. Şi repunerea sa pe funcţie a fost cu cântec, mai ales că fusese anunţat pentru acel post Felix Burcin. Însă, cum a făcut şi le-a desfăcut, Teliceanu a ajuns chiar la ministerul condus de Sorina Plăcintă. Liberalul a fost detaşat pentru şase luni, printr-un ordin de ministru care a intrat în vigoare pe 9 septembrie, pe postul de adjunct la Direcţia Investiţii, Achiziţii Publice şi Servicii Interne. „Încă se mai fac modificări pe aici. Deocamdată suntem în proces de reorganizare, aşa că direcţia în care lucrez eu nu are director", a declarat Teliceanu, explicând astfel că funcţia sa de director adjunct este, în acest moment, cea mai mare în rang din Direcţie. Zice că este mulţumit de faptul că a ajuns la Bucureşti şi că acum se ocupă de chestiunile administrative. „O să vedem cât o să rămân. Detaşarea a fost pentru şase luni, însă, în România, nu îţi poţi face planuri pe termen lung pentru că mereu se schimbă câte ceva. La Direcţia Judeţeană de Tineret, postul meu a fost preluat de Felix Burcin", afirmă Claudiu Teliceanu. Despre organizaţia de tineret a PNL, structură pe care o conduce, declară că acolo este o echipă puternică, care se va descurca şi în lipsa sa foarte bine. Însă, cu toate acestea, nu este mulţumit că s-a îndepărtat de Constanţa şi de responsabilităţile sale politice şi spune îngândurat: „O să fie mai greuţ".

{mos_ri:Teliceanu}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • iulian 17 Sep, 2009 15:47 Se spune ca dupa ce a avut curtea de conturi, audit si controale de la minister ca sa il dea afara, ministra a fost placut surprinsa si la luat la Bucuresti la Minister ca duce lipsa de oameni de valoare. Asa a ajuns Teliceanu Claudiu singurul Director liberal din Ministerul ala.
  • un tanar din constanta 17 Sep, 2009 15:38 Bravo lui !!! Daca avea ceva nelegal la Directia pentru Tineret il haleau astia. Eu am vazut cum aratau taberele cand a venit in 2005 si cum arata acum cand a plecat - Incomparabil mai bine !!! Eu l-am vazut de cateva ori e un tip super OK !!! Daca era pe vremea liberalilor se putea spune ca l-au ajutat daca era pe spaga nu il mai dadeau aia afara. Concluzia e una singura : OMUL CHIAR E BUN !!!
  • surmelis argentina pusa 16 Sep, 2009 18:05 Cred ca-l ajuta d-l liberal IONEL CHIRITA ,membru incompatibil in CNI ,fost primar al orasului Harsova de Constanta ,care a profitat de functia de primar si si-a permis sa-mi deschida si sa modifice o scrisoare adresata d-lui Traian Basescu,Presedintele Romaniei in data de 08-05-2008 . HOT pe HOT ajuta. D-L CHIRITA IONEL l-a trimis pe d-l MARIAN CHIOCARU sa ma ameninte ,prin sugestie si anume ca vrea sa depuna o reclamatie de VIOL asupra unei persoane ,in cladirea Politiei orasului Harsova in data de 24-10-2008 , scopul fiind sa numai depun nici o reclamatie in privinta VIOLARII SECRETULUI CORESPONDENTEI mele personale din data de 08-05-2008. Spre acoperirea "urmelor" lasate in data de 24-10-2008 , a inscenat propriul JAF de 300.000 de euro si bataia prietenei acestuia d-na SOCACI ADRIANA ,din data de 10-11-2008, din orasul Harsova de Constanta. In aceasta TARASENIE este implicat si primarul TUDOR NADRAG.
  • SCARBITUL OBIECTIV 16 Sep, 2009 15:28 CU CAT ESTI MAI ESCROC,MAI HOT ,MAI NEEDUCAT SI CU CAT ESTI MAI TUPEIST SI FARA FRICA IN A FURA DIN BANII PUBLICI CU ATAT AI SIGURANTA CA AJUNGI MAI SUS...DACA SATIE SA COTIZEZE DIN CAT A FURAT BRAVO LUI!ORI CONTROALELE SUNT INCOMPETENTE ORI SPAGILE GRASE IL AJUTA...