Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:37 12 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine vrea să fie subprefectul judeţului Constanţa

ro

16 Dec, 2019 00:00 3426 Marime text

Potrivit propriilor afirmaţii, subprefectul cu atribuţii de prefect interimar al judeţului Constanţa Ionuţ Done ar putea rămâne pe funcţie sprijinit de ALDE. Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor este una dintre formaţiunile parlamentare care, pe fondul unor negocieri politice de la nivel central pentru susţinerea cabinetului Orban, vor primi câteva posturi atât în ministere, cât şi la nivel de prefecturi şi instituţii deconcentrate din ţară.


Liderii ALDE Constanţa nu au confirmat susţinerea pentru Done, însă acesta din urmă a afirmat că a primit mai multe telefoane din partea unor membri ALDE, care s-au declarat mulţumiţi de activitatea sa şi i-au transmis că îl vor susţine să rămâne pe funcţie.

Între timp, ALDE încearcă să-şi impună propriul reprezentant, unul foarte apropiat de Claudiu Ceti, coordonatorul interimar al filialei municipale ALDE Constanţa. Aşa cum susţin atât surse din Primăria Constanţa, cât şi reprezentanţi ai ALDE, este vorba despre Iuliana Voicu, actualul şef Serviciu Juridic din cadrul Primăriei Constanţa.


Pentru un punct de vedere, am încercat să-l contactăm pe coordonatorul ALDE, însă acesta nu a răspuns la telefon.

Iuliana Voicu, în prezent şef al Serviciului Juridic din Primăria Constanţa, s-a angajat în cadrul instituţiei în anul 2004, pe postul de consilier juridic. Zece ani mai târziu, aceasta a ajuns să conducă departamentul din care face parte.


Voicu a primit constant la evaluările anuale calificativul „Foarte bine“, însă la începutul anului 2018 a fost sancţionată. Decizia de sancţionare i-a aparţinut primarului Decebal Făgădău şi s-a bazat pe concluziile cercetării desfăşurate de Comisia de Disciplină.


Astfel, şefei Serviciului Juridic i s-a imputat faptul că, timp de circa 12 luni, nu a răspuns petiţiilor formulate de o societate privată. Drept urmare, s-a decis aplicarea unei sancţiuni ce a constat în diminuarea cu 5% pe o lună a drepturilor salariale ale Iulianei Voicu.
 

Citeşte şi:

Subprefectul Ionuţ Done ar putea rămâne pe funcţie sprijinit de ALDE

Prefectul Dumitru Jeacă, demis de Guvernul Orban. Iată cine va ocupa funcţia de prefect interimar la Constanţa

Şefa Serviciului Juridic al Primăriei Constanţa l-a dat în judecată pe Primarul Municipiului Constanţa

Primarul Constanţei, învins în instanţă de un subaltern
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii