Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huțucă (PNL) „Voucher-ul de vacanță trebuie folosit la hotelurile din România, nu la alimentara de la colțul străzii”

ro

14 Sep, 2023 10:39 904 Marime text

Parlamentarul liberal Bogdan Huțucă, președintele comisiei Buget-Finanțe din Camera Deputaților și președintele PNL Constanța, anunță menținerea voucherelor de vacanță, destinate exclusiv achitării sejururilor petrecute în România.

”Voucherele de vacanță au fost gândite pentru a susține turismul românesc. Este o măsură care a ajutat, într-o proporție semnificativă, operatorii de turism și hotelierii. De ce să renunțăm la un sistem care funcționează?”, a spus Bogdan Huțucă.


În ultima variantă a măsurilor fiscal-bugetare, prezentată în grupurile de lucru voucherele de vacanță în special rămân cu forma și destinația actuală, asta după mai multe propuneri de a le transforma în bani.

”Transformarea acestor vouchere în bani ar echivala cu o lovitură cruntă pentru întreaga industrie de ospitalitate. Dacă ajungem să folosim bani de la buget pentru a susține fie industria viciilor, fie industria turismului din Grecia sau Bulgaria, atunci avem o problemă”, a subliniat deputatul PNL.

Citește și

Bogdan Huțucă (PNL) „Spitalul dedicat sănătății mamei și copilului din Constanța va fi construit cu finanțare de la Banca Europeană de Investiții"
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Popescu 14 Sep, 2023 13:05 E nedrept. De ce sa sustinem turimul in Romania. De ce sa nu sustinem cu vouchere toate ramurile? Nu e corect asa ca sa platim bani de la buget ca sa-i sustinem pe hotelieri. Ce au ei mai special fata de alte ramuri indusrtiale? Poate doar ca in domeniul asa zis al ospitalitatii sunt cei mai multi bani nefiscalizati si ca legiutorii au interese directe.