Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:47 20 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huţucă (PNL) - „Pentru că nu au reuşit să ia banii de la Pilonul II, pesediştii fac acum tot posibilul să-l distrugă!“

ro

12 Jan, 2019 00:00 819 Marime text
Deputatul PNL de Constanţa Bogdan Huţucă, vicepreşedinte al Comisiei pentru Buget şi Finanţe din Camera Deputaţilor, susţine că PSD face tot posibilul să distrugă Pilonul II de pensii.
 
„Răzbunarea e arma prostului. Sau a pesediştilor, în cazul de faţă. Pentru că nu au reuşit să ia banii de la Pilonul II, pesediştii fac acum tot posibilul să-l distrugă. Au mărit atât de mult taxele, încât unele fonduri private s-ar putea retrage, pentru că nu ar mai reuşi să ofere un randament suficient de mare. 
Din păcate, banii deja strânşi nu se întorc la deponenţi şi nici nu ar merge la un plan privat, ci ar fi confiscaţi de Vâlcov, Dragnea, Olguţa şi ceilalţi mafioţi incompetenţi care conduc astăzi România. Aici nu mai discutăm despre politici greşite, ci pur şi simplu de dorinţa acestor oameni de a distruge viitorul pentru mai bine de 8 milioane de români”, a precizat preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă.
 
Cu toate acestea, parlamentarul îi sfătuieşte să pe contribuabilii din Pilonul II să nu renunţe la aceste contribuţii. „Pentru contribuabilii la Pilonul II, statul este obligat să garanteze toate sumele depuse, mai puţin comisioanele”, a mai spus parlamentarul.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii