Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huțucă (PNL) “Înainte ca PSD-iștii de la Constanța să numească Guvernul PNL „gropar”, ar fi bine să lase din mână lopata cu care lovesc de 20 de ani”

ro

16 May, 2020 00:00 5020 Marime text

Liberalii răspuns atacurilor social- democraților constănțeni pe tema măsuri iresponsabile, prin care guvernarea liberală calcă în picioare dreptul celor patru milioane de turiști care au vizitat doar anul trecut litoralul românesc.

PSD afirma că turismul reprezintă un procent important din economia județului, iar atitudinea executivului liberal față de această realitate denotă faptul că nu le pasă de oameni.
Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă afirmă că de când a început pandemia de COVID-19, PSD încearcă, sub orice formă, să genereze o stare de panică în rândul cetățenilor.
“Speculează, aproape zilnic, temerile oamenilor prin tot felul de fake news și scenarii apocaliptice.

În momentul de față, traversăm o perioadă problematică și îndoielnică, pe care Guvernul României este obligat să o gestioneze cu grijă și responsabil, fără a pierde din vedere protejarea sănătății oamenilor și salvarea economiei. Comparativ cu Europa de Vest, care a avut decența să se îngrijească de sistemul medical, la noi s-a întâmplat invers. Fondul de Rezervă al statului a fost golit de PSD, sistemul medical lăsat într-o formă dezastruoasă, fără echipamente de protecție pentru cadrele medicale și fără aparatură necesară. ”Guvernele de buzunar” ale lui Dragnea au lăsat țara de izbeliște și bugetul ciuruit. Guvernul PNL a trebuit să recupereze un decalaj de 30 de ani în doar câteva luni. Și a reușit! Pe lângă aceasta, au fost create și programe de protecție socială, precum șomajul tehnic, astfel încât nimeni să nu rămână in urmă. De asemenea, a fost creat cel mai mare program de susținere a IMM-urilor din România, toate acestea sub o presiune a timpului. Un Guvern responsabil va veni mereu în sprijinul cetățenilor și va susține economia, ceea ce face PNL în această perioadă dificilă. Colegii mei din Guvern înțeleg și situația sensibilă din domeniul turismului și, din acest motiv, au prelungit valabilitatea voucher-elor de vacanță. Mai mult, Guvernul PNL are la dispoziție un miliard de euro de la Uniunea Europeană, prin care să susțină și nevoile stringente ale antreprenorilor și ale investitorilor din turism. Guvernul va propune in perioada următoare și alte măsuri importante pentru antreprenorii din domeniul HORECA.

În aceeași ordine de idei, urmașii lui Mazăre și ai lui Constantinescu sunt ultimii care ar trebui să deschidă gura și să vorbească despre „gropari” și „gropi”. Înainte ca PSD-iștii de Constanța să numească Guvernul PNL „gropar”, ar fi bine să lase din mână lopata cu care lovesc orice inițiativă de bun-simț din municipiul și județul nostru, de 20 de ani”, afirmă deputatul liberal.


Citește și:

PSD Constanța cere Guvernului ridicarea restricțiilor de circulație pe teritoriul României
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii