Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banias, acuzat oficial (video)

ro

22 Dec, 2010 02:21 2632 Marime text

BANIAS_ACUZAT_2.jpgEste oficial. Senatorul Mircea Banias este acuzat de favorizarea infractorului,în dosarul evaziunii fiscale de 60 de milioane de euro de la UCM Reşiţa. Cu privire la acest aspect politicianul neagă orice fel de implicare şi susţine că nu îi cunoaşte pe inculpaţii dosarului.

BANIAS_ACUZAT_1.jpgApe tot mai tulburi în cazul senatorului Mircea Banias care este acuzat de favorizarea infractorului în dosarul în care un afacerist albanez şi doi directori de la UCM Reşiţa sunt acuzaţi că ar fi încercat să jefuiască bugetul statului cu suma de 60 de milioane de euro. În plus, procurorul care se ocupă de dosar a emis mandate de interceptare a convorbirilor telefonice. Senatorul constănţean neagă însă orice implicare în acest caz. Politicianul a afirmat încă de la început că nu are nici o legatura şi că nu înţelege de ce numele lui este menţionat de procuror în dosar. Mai mult decât atât nici nu îi cunoaşte pe cei acuzaţi, lucru susţinut în continuare de acesta.

Procurorul a acuzat că s-a încercat "jefuirea" bugetului de stat cu suma de 60 de milioane de euro de către omul de afaceri libanez Said Baaklini şi că cei doi directori de la UCM Reşiţa "nu au făcut nimic să împiedice acest lucru".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • radu 30 Dec, 2010 11:09 Cum are viloiul de pe buza marii ??????? >
  • alin 22 Dec, 2010 13:32 Asa e Mirciulica tu esti mic nu sti nimic dar procurori daca mai stateau putin te prindeau si pe tine si pe prietenul tau Bogatu cu rata in gura.Nu sti nici faptul ca documentele de export au fost la un comisionat controlat de pritenul tau.