Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO+TEXT Conferință la Partidul AUR, filiala Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

23 Jun, 2023 13:12 1682 Marime text
Partidul AUR, filiala Constanța, organizează astăzi conferința de presă săptămânală. 

Se vor dezbate probleme de interes local și național, la conferință participând senator Sorin-Cristian Mateescu, avocat Dumitru Bădrăgan, un reprezentant local - Organizației Locale AUR și Nicolae Moroianu, de la grupul de inițiativă AUR de la Mangalia

Senatorul Sorin Mateescu spune că proiectul de lege privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, daca va fi aprobat va fi declarat neconstituțional 100%. 

„Lipseste punctul de vedere al guvernului pentru acest proiect, mai susține Mateescu care a anunțat că AUR nu susține aceste pensii speciale. AUR a solicitat ca pensiile speciale să nu depășească salariul președintelui României. AUR susține pensii în baza contributivității“ - a precizat senatorul Sorin Mateescu. 

Mateescu spune că AUR nu este de acord cu renunțarea la moneda națională în favoarea monedei europene, nici măcar după aderarea la Schengen. 

Dumitru Bădrăgan vorbește despre proiectul de reducere a prețurilor la produsele de bază. Acesta spune că este prea târziu, in condițiile in care de cel puțin 2 ani, milioane de români sunt într-o saracie cruntă. 

„Așteptăm să vedem dacă guvernul României va plafona la 70% adaosul comercial dar și prețurile de la raft“ - a mai precizat Dumitru Bădrăgan.

Nicolae Moroianu spune că România nu își valorifică potențialul si resursă turistica iar politica AUR va pune accent pe această latura

Moroianu mai spune că stațiunile din sudul litoralului sunt goale, cu excepția câtorva hoteluri, pentru că românii nu ai bani, dar sunt și examene in aceasta perioadă. 

„Locuitorii din Mangalia sunt supărați pe primar, chiar daca în dosarul în care Cristian Radu a fost trimis în judecata consilierii locali nu s-au constituit parte civila “ - a mai spus Nicolae Moroianu. 





Citește și: 

AUR Constanța, în conferință de presă„Încercarea de a arunca în curtea AUR mișcările din stradă, denotă disperarea partidelor aflate la guvernare" (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii