Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbatere la Constanța Reconstruim România– Programul de guvernare AUR în 15 puncte! (FOTO+VIDEO)

ro

19 May, 2023 16:35 3024 Marime text

 Eveniment Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) la Constanța, vineri, 19 mai. 

Este vorba despre dezbaterea publică pe marginea programului de guvernare AUR- Reconstruim România- Programul de guvernare AUR în 15 puncte.  

La eveniment prezintă: Claudiu Târziu, președinte al CNC AUR, Radu Baltasiu, prof. univ. dr. la Universitatea București, Eugen Popescu, director Centrul Român de Studii și Strategii.

Claudiu Târziu a prezentat programul de guvernare în 15 puncte intitulat "Reconstruim România". 

Claudiu Târziu, președinte al CNC AUR
AUR propune eliminarea pensiilor speciale, a pensiilor de serviciu și a tuturor beneficiilor acordate de stat pentru membrii de partid sau funcționarii publici. Simion susține că aceste beneficii reprezintă o mare povară pentru bugetul de stat și nu sunt justificate din punct de vedere moral.

Partidul condus de George Simion mai propune și înființarea unei bănci naționale pentru finanțarea investițiilor în economia reală și promovarea producției autohtone. De asemenea, se vor acorda stimulente fiscale pentru companiile care investesc în dezvoltarea tehnologiei și a inovației.

Pe partea de justiție, AUR susține necesitatea reformării sistemului de justiție și creșterea transparenței în procesele judiciare. De asemenea, partidul propune ca judecătorii să nu mai fie numiți de politică, ci să fie selectați pe baza meritelor și competențelor profesionale.

În ceea ce privește politicile sociale, AUR propune creșterea salariilor și pensiilor, îmbunătățirea condițiilor de muncă și dezvoltarea infrastructurii medicale. De asemenea, partidul susține dezvoltarea sistemului de învățământ și acordarea de burse pentru elevii și studenții cu rezultate bune la învățătură.



Președintele CNC AUR, a spus că vor sa câștige alegerile la Constanța în 2024.

La eveniment participă peste 100 de invitați, membrii AUR din tot județul, dar și reprezentați ai mediului de afaceri. Sunt prezenți parlamentarii AUR, senatorii Evdochia Aelenei și Sorin Mateescu, avocatul Dumitru Bădrăgan, care face parte din echipa de coordonare și secretarul coordonator, Ion Radu.

Programul de guvernare al AUR va fi dezbătut astăzi la Constanța și ulterior va fi prezentat în toată țara dar și în diaspora. Acest program de guvernare va fi amendat cu propunere venite din partea membrilor dar și a socieții civile. 

Mâine va fi avea loc la Timisoara o a doua dezbatere a programului de guvernare AUR unde va fi prezent președintele partidului, George Simion. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii