Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:08 28 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Audieri miniştri Cătălin Drulă, aviz pozitiv pentru funcţia de ministru al Transporturilor şi Infrastructurii

ro

19 Oct, 2021 15:01 2152 Marime text
  • Este singura propunere care a obținut aviz pozitiv, până la această oră. 
Cătălin Drulă a fost avizat pozitiv astăzi pentru portofoliul de la Transporturi şi Infrastructură, de membrii comisiilor de specialitate ale Parlamentului, primind 12 voturi '„pentru'', opt „împotrivă'' şi şapte abţineri.

Este singura propunere care a obținut aviz pozitiv, până la această oră. 

„Comisia pentru transporturi şi infrastructură din Senat şi Comisia pentru transporturi şi infrastructură din Camera Deputaţilor, întrunite azi, 19 octombrie 2021, în şedinţă comună, au procedat în conformitate cu art. 8, alin. (2) şi (3) din Regulamentul activităţilor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, republicat, la audierea domnului Cătălin Drulă, candidat la funcţia de ministrul Transporturilor şi Infrastructurii.

În urma audierii, cu majoritate de voturi, comisiile avizează favorabil candidatura domnului Cătălin Drulă la funcţia de ministru al Transporturilor şi Infrastructurii, având în vedere competenţa şi experienţa profesională, aşa cum reies din CV, prezentarea programului de guvernare aferent domeniului, precum şi promptitudinea răspunsurilor date la întrebările adresate pe parcursul şedinţei de audieri", potrivit avizului comun consultativ semnat de preşedinţii celor două comisii de specialitate.

Sursă foto: Facebook.com/ Cătălin Drulă

Citește și: UPDATE. Miniștrii lui Cioloş, respinși în comisiile din Parlament

Ti-a placut articolul?

Comentarii