Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

APIA si DADR si-au instalat sefii

ro

05 Nov, 2009 02:37 2918 Marime text
numiri.jpgPrefectul Claudiu Palaz i-a prezentat, în cursul după amiezii de ieri, pe noii directori coordonatori şi pe adjuncţii celor două instituţii din subordinea Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, APIA şi DADR.

Potrivit declaraţiilor reprezentantului Guvernului în teritoriu, ordinele pentru şefii de la APIA au venit pe 2 noiembrie, iar cele pentru conducerea DADR-ului, pe 3 noiembrie, chiar dacă examenele pentru ocuparea funcţiilor s-au organizat luna trecută. Astfel, printre cei „acreditaţi" şi cu acte în regulă, Palaz i-a prezentat pe Stere Pufleni - director APIA şi pe Paraschiva Bobe - director DADR. De pe lista adjuncţilor Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură fac parte: Nicuşor Cealera - director coordonator adjunct, Georgeta Beleniuc - adjunct la Oficiul de Studii Pedologice şi Agrochimice, Gheorghe Bumbuc - director Oficiul pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie, Vasile Laurian Delicotti - Inspectoratul pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor, Simona Leoveanu - Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Constanţa şi Carmen Matei, care se va ocupa de domeniul economic din cadrul APIA.

Din echipa care va conduce Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Constanţa, alături de Paraschiva Bobese va afla Onoriu Bîrsu - director coordonator adjunct, Aldea Gheorghe - director Inspecţie - Implementare, Adrian Negură - director dezvoltare şi Ioan Albu - director în domeniul Inspecţii.

Prefectul Claudiu Palaz i-a asigurat pe directorii prezenţi de tot sprijinul şi deschiderea în ceea ce priveşte colaborarea, mai ales că „în judeţul nostru, agricultura este activitatea de bază". „O să am o şedinţă separată cu voi toţi, după care veţi avea fiecare discuţii cu primarii localităţilor", a declarat Palaz.

Singurul care a vorbit la învestirea oficială de ieri a fost directorul de la DADR, Paraschiva Bobe, care l-a asigurat pe prefect că din punct de vedere profesional nu va face nicio greşeală: „Suntem serioşi, avem vechime şi mai ales dragoste faţă de agricultură", a conchis Bobe.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii