Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:39 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ana-Maria Listarf, candidatul USR pentru Primăria Năvodari, județul Constanța

ro

19 Feb, 2024 12:51 1304 Marime text
Cu unanimitate de voturi, Ana-Maria Listarf a fost desemnată candidatul propus de USR pentru Primăria Năvodari. Voturile au fost exprimate în cadrul Adunării Generale a filialei USR Năvodari, ce a avut loc duminică, 18 februarie, 2024.

Potrivit USR Constanța, așa cum a fost relatat și în cazul Adunării Generale de la Constanța, rezultatul votului de la Năvodari reprezintă o etapă statutară. În contextul alianței de dreapta din care USR face acum parte, vor urma discuții pentru stabilirea unui candidat unic la Năvodari.

„Le mulțumesc colegilor mei pentru încrederea acordată! Împreună începem o luptă pentru un Năvodari mai bun – este aceeași motivație pe care am avut-o și când am decis să intru în politică în calitate de membru al USR. Alături de colegii mei, ne propunem să aducem proiecte și soluții concrete pentru problemele cu care se confruntă năvodărenii. Cu toții știm care sunt acestea, pentru că ne confruntăm cu ele zi de zi.
În ultimii trei ani, ne-am luptat cu o majoritate a PSD ce controlează nu doar Primăria, ci fiecare instituție din orașul nostru. Potențialul Năvodariului este imens, însă atât fostele, cât și actuala administrație au reușit performanța de a-l menține la nivelul unui sat cu blocuri, un fief al afacerilor imobiliare dubioase. Năvodărenii, problemele și interesele lor n-au contat. S-a profitat prea mulți ani și cred că acum, în 2024, a venit vremea să construim schimbarea!“, a declarat Ana-Maria Listarf.

Președintele USR Constanța, Stelian Ion consideră că Ana-Maria Listarf a demonstrat, prin implicarea ei, că merită să reprezinte USR și alianța de dreapta în cursa electorală pentru Primăria Năvodari.

„Ana-Maria are toate calitățile necesare pentru a reprezenta interesele năvodărenilor. Din păcate, precum Constanța, Năvodariul este unul dintre orașele județului nostru ce a rămas mult în urmă din cauza lipsei de viziune și, mai ales, a monopolului politic deținut de PSD. Este nevoie de un suflu nou, de oameni care să transforme Năvodariul dintr-un fief al dezvoltatorilor imobiliari într-un oraș european în care administrația să fie dedicată comunității. Suntem o echipă, o asigur pe Ana-Maria Listarf de tot sprijinul meu și îi urez mult succes!“, a declarat Stelian Ion.

 Citește și: 

Conferință de presă USR Constanța. Stelian Ion și Președintele USR Mangalia abordează subiecte de interes public local
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii